Harant Dink ile doğuda hayatını kaybedenler arasında yine nasıl bir bağlantı kurabildiniz şaşırdım doğrusu.
Evet ölenlere hepimiz üzülüyoruz, kahroluyoruz ancak Hrant Dink için sokağa çıkıp "Hepimiz Ermeniyiz" sloganını atanlara da kimse burda laf söylemesin. Onlar halkların kardeşliğine inanan demokrasiden yana olan insanlardı.
Burda polemik yaratmak istemiyorum ancak bazı kendini bilmez kafatası milliyetçisi insanlar nedense saldıracak yer arıyorlar. Bazen o kadar azıyorlar ki Hrant'ı, Mumcu'yu, 37 aydını katlediyorlar.
Arkadaşım 37 aydın hakkında ne biliyorsun ki sen?? kulaktan dolma bilgiler dışında??? ben o günü dahi gördüm ve orda yaşıyorum... ayrıca olayın hrant dink'le bağlantılı oldugunu kimse söylemedi ama bizim evlatlarımız burda hain teröristler tarafından öldürülürken kimsenin sesi çıkmıyor ekranlarda dansözler oynuyor... ama bir suikaste kurban giden Hrant Dink de olay daha fazla yankılanıyor hatta dünyada adımız ırkçı bir millet olarak lanse ediliyor bu suikastten sonra... Peki kaç tane ülke ilgi gösterdi bizim 70 li yıllardan beri verdiğimiz 30 küsür bin cana????
Olayları anlamak istediğiniz gibi anlamayın lütfen arkadaşlar...