Zion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyatın ucuz ya da pahalı olduğunu söylemedim, sadece bunun diğer site fiyatlarıyla karıştırılmaması gerektiğini kastettim.

Bu arada herkes adnet'i örnek veriyor ama size şu kadarını söyleyeyim; sıradan bir siteden alınan geri dönüşüm bile adnet'ten fazladır. Milliyet, e-kolay ve daha pek çok siteye adnet vasıtasıyla reklam vermiş birisi olarak söylüyorum bunu. Ki zaten adnet reklamları sektörel sayılmaz. Gazetelerin, portalların kitlesi oldukça geniş bir yelpazede tüketim alışkanlıkları olan bir kitle.

Bu arada FCLass'ın ücretsiz avukatlığını yapar konuma düştüm
Neyse arkadaşlar, zenginin reklamı züğürdün çenesini yorarmış deyip susuyorum. Uygun bulan alsın, bulmayan "çok pahalı, bıdı bıdı" desin, ilgilendirmiyor beni.
Hayır hocam. Avukatlık falan yapmıyorsun. Sadece işin mantığını bildiğin için, bildiğinide diğer arkadaşlara anlatmaya çalışıyorsun. Aynen dediğin gibi, sektörel iş yapmak pahalıdır. Reklamıda pahalıdır.
Sizler sunucularınıza ayda 200 ytl para verirken, bizler hem sunucuya ödüyoruz. Hem haber ajanslarına ödüyoruz. Hem elemanlara ödüyoruz. Yani sizin sadece 1 site masrafınız varken, bizlerin bir şirket masrafı var. Dolayısıyla, ben 10 ytl'ye reklam alamam, ben 500 ytl'ye de reklam alamam.