Öncelikle tüm arkadaşlara Selamün aleyküm..

Bu Manhost *********** haysiyetsizin tekidir.

Bundan tam hatırlamıyorum 5 6 ay önce vbulletin lisansı ücretini verip lisans alınmasını istedim.

Manhost denen kişi Smf to vb yaptı vs lisans alındı dedi. Herşeyi zamanında işlerim yoğunluğundan dolayı bunlara bıraktım.

Bu manhost denen kişi palavracının tekidir. Benim için millete thersin dolandırıcının tekidir. Felan diyormuş.

Kendi sitesine virüs koyarak milletin şifresini çalıyor gibi Aşşahılıkca bir iftara atmıştır.

Yok ben servere girmişimde tüm siteleri çalmışımda filanda filan
Bana iftara atıyor yaptıklarına bana söylüyor
Yaşım 37 diyor ama Adam olamamış 2 çocuğum var diyor yalanmı söylicem diyom.

Şu Mubarek günde söylüyorum her zamanda söylerim Ben hiç birşey yapmadığım halde vbulletin lisansı çalan kişi olarak gösterildim.

Hiç birşey yapmadığım halde bunların serverina girmişim siteleri vs çalmışım.

sağolsun asoza.com Ahmet altan tam hatırlamıyorum ismini aradım vs oda aradı bu adamla iş yaptığını söyledi sonuna kadar güvendiğini söyledi.

Yanlış kişiyle çalışıyor malesef benim vbulletin lisansım felan halledilmedi lisans bilgilerim ortada yok anlamış değilim.Ama kaç aydır sitem açık hiç bir uyarı gelmedi vbulletinden.

Beni tanıyan tanır ben böyle şerefsizce birşey yapıp kimseye iftara atmam...

Asoza.com A.Altan SEZEN iyi bir insandır fakat kimle çalıştığını doğru düzgün bilmiyor.
Ama çalıştığı kişi Manhost ibrahim mala mıdır nedir üçkağatçı palavracının tekidir.

Kadir gecesin'de yalan söylicek kadar karektersiz bir insan değilimdir.
Manhost BlueROSE kesinlikle uzak durun.

Ayrıntılı bir şekilde eğer düzgün ifade edemediysem özür dilerim telefondada anlatabilirim isteyen arkadaşlara.

Kolay gelsin.