Yazdıklarına katılmamak elde değil.... Bizzat şuan Kendim yaşıyorum Bende yaklaşık bir sene olmak üzere 05 ağustas 2005 ten bu yana başladı hastalık. Aile düzen yoq denecek kadar az..Arkadaşlık çoktan tükenmiş. Bu işe başlamadan önce hergün kahvede iki saatim mahallenin çocuklarıyla tavla oynayarak geçerdi tavla oynamayı unuttum. Arada bir işten fırsat bulunca balık tutmaya inerdim şimdi bırakın balık tutmayı yemek yemeyi sıcak çorbayı unutmuş vaziyetteyim... Dün sabah 7 De kalktım işe gelmek için 8 de bilgisayar başındaydım 22:30 gibi işten çıktım eve geldiğimde saat 24 ü gösteriyordu uyuduğum saatmi
04:25
Yalnız olunca işte böyle oluyor..
Bunun en büyük sebebi ne biliyormusunuz arkadaşlar bir işe başladığımız zaman yanımızda çok insan oluyor şahsen benim yanımda çok arkadaşım vardı hepsinin farklı bir özelliği yaratıcılğığı elinden gelen işi vardı. Hep diyorduk bir bütün oluştururuz sen şunu yaparsın ben bunu Her türlü idare ederiz birbirimizi Ardından çıkar kavgaları başlar sen onların hakkını savunmak isterken onlar haklarını çaldığını zannederler teker teker yaprak misali dökülür giderler ve en sonundada bir başına kalırsın..: Çok güzel bir eser yaratmışsındır yok olmasına göz yumamazsın Şerefsizim ağlamak istiyourm yaaa