Vallahi iyi söylüyorsun, güzel söylüyorsun da ben bundan bilmem kaç ay önce sitenize girdiğimde "XX ile XX saatleri arası bakım var." diye duyuru vardı. Bugün gene girdim. Ve bugün gene 5-6 saatlik bir kesintiden bahsediyor nixcon.com.tr web sayfası.

Ben en iyisi oturduğum yerde oturayım. Hiiiç kaşınmanın alemi yok 30 lira için (:

Sağolasın bilgilendirme için.
neXus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk olarak destek konusuna değineyim. Normalde herhangi bir x firmasından co-location aldığınızda manage destek verilmez bildiğim kadarıyla tabiki. Yani tıkandığınız yerde bir başınıza kalırsınız çözüm üretemezseniz. Bizde söyle bir durum söz konusu manage destek verilmiyor fakat müşterimizde yarı yolda bırakılmıyor kesinlikle. Elimizden geldiğince müşterilerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. 1 mbit hat aldığınızda bunu full olarak kullanabiliyorsunuz trafik limitlendirmesi yoktur. Veri güvenliği konusunda ise yapıcağımız sözleşmede bu konuda ek hususlar eklemek isterseniz bu da mümkün veri güvenliği konusunda kesinlikle bir sızma soz konusu değildir. Olduki böyle bir durumda elinizdeki sözleşme ile her türlü yaptırım gücüne sahip olursunuz. Hiçbir firma bu konuda riske girmez. 512k lık hizmetimiz yok maalesef. Son olarak teknik ekibin sahura gitme gibi bir durumu söz konusu değil değişimli olarak destek verilir Eğer istanbula yolunuz düşerse ayrıntılı konuşmak için müsait bir gününüzde ziyaretimize bekleriz.