Haaa, İsveç'li 5 bin masum site de zaten Hz. Muhammed'in ilgili karikatürlerine yarıla yarıla gülüp Müslümanlardan nefret ediyorlardı. Bu durumu gören İsveç devlet yönetimi de derhal bir genelge yayınlayarak Müslümanlara ve Peygamberlerine saygı göstermelerini, aksi takdirde idam edileceklerini yayınlayacaklar. Gerçekten çok iyi bir iş çıkarmış sevgili hacker'larımız, kendilerini can-ı gönülden kutluyorum ve eminim Hz. Muhammed cennette bunları izlerken gözyaşlarını tutamamıştır, vatansever hacker'larımızın tüm günahları da silinecektir elbet.
Yahu hack kavramının terörizm ile eşdeğer olduğunu anlamayıp siteleri hack'liyorlar, üstelik salak salak övünüyorlar. Sanki sen o siteleri hack'ledin diye İsveç Türkiye'ye ve Türklere saygıda kusur etmeyecek bir daha ve Müslümanlardan topluca özür dileyecek tüm İsveç halkı. Hayır, tam tersine bizden nefret edecekler, Müslümanlara daha kötü gözlerle bakacaklar ve imajımız bu gerizekalı kekırlar sayesinde yerle bir olmuş olacak. Ha, göz boyamayı çok seven, köpek çişini yapsa haber yapacak olan muhteşem ötesi medyamız da bunları kahramanmış ve yaptıkları çok iyi bir şeymiş gibi göstererek bizim de kafamızı karıştırıyor.
SEBEBİ NE OLURSA OLSUN HACK TERÖRİZM'DİR ARKADAŞLAR! Şunu anlayın artık! Bu embesil tayfası, çapulcular sürüsü sayesinde ülkemizin, dinimizin, ırkımızın imajı yerle bir oldu! Sitelere koydukları Türk bayrakları, Atatürk resimleri ve bozuk İngilizceyle yazdıkları tehditler yüzünden dünya bizden her geçen gün daha fazla nefret etmekte!
Farklı çözüm arayışlarına aldırmadan yapabildikleri en kolay şey olan terörizmi destekleyenleri de lanetliyorum, bu kekır sürüsünü de. Nedeni ne olursa olsun yapılan bu hayvanlıklara dur demeyen kalmasın istiyorum, lütfen.
Not: Hayır, kuyruk acım falan yok.