Arkadaşlar Bu Script İçin Tam 3 Haftadır Uğraşıyorum Tasarımı Gayet Güzel ve Geliştirmeye Açıktır Göstereceğim Site Sadece Örnek Bir Tasarımdır ve Ordaki Kapalı Bölümleri Açabilrisiniz.
Scriptin 2 Tane Admin Paneli Var 1. cisi Asıl Panel 2. ciside Scriptteki Bazı Yazıları Değiştirmek İçin Panel Çok Profosyonel ve Basit Paneller
Siz Şimdi Script Nerede Diyeceksiniz İşte Önizlemesi
Web bilişim | Kalite | Müşteri Memnuniyeti
İşte Scriptin Önizlemesi
Scripte Daha Eklenecek Şeyler Var;
Mail Listesi ve Mail Listesine Kaydolanlara Toplu Mail Göndermek
Gelişmiş Online Destek
2 Admin Paneli Birleştirilecek
Kampanyalar Sayfası Oluşturulacak
Web Design Bölümü Eklenicek
Vps Satış Bölümü Eklenicek
Kontrol Paneline(Cpanel,Plesk vs.) Script Üzerinden Erişim
Eğer Bu Paketi Almak İsterseniz Sadece 60YTL SADECE 2 KİŞİYE SATIlACAKTIR
Yukarıda Saydıklarımız Eklenmemiş Şuanki Halini(Şuanki Halindeki 1-2 Hata var Onlar Düzeltilecek) Almak İsterseniz Sadece 40YTL SADECE 3 KİŞİYE SATILACAKTIR
Toplam Sadece 5 Kişiye Satılacaktır 6. Kişi Almak İsterse Üzerine 10YTL İlave Edilerek Satılacaktır
Script Geliştirme Tasarım veya Oluşabilecek Hatalar Konusunda Teknik Destek Olarak Her Zaman Bizi Bulabilirsiniz
Yanlış Anlamayın İstediğim Tutar Sadece Emek Parasıdır
Bu Scripti Aldığınız Takdirde Yararlandığımız Bazı Scriptleride Ücretsiz Olarak Size Vereceğiz Tabiki Onları İnternette Ücretsizde Bulabilirsiniz..
Bu Scripti En Baştan Tamamen Biz Yazmadık Başka Bir Scriptin Geliştirilmiş Halidir(Hosting Scripti Değil Bir Download Scriptinin Üzerine Yazılmıştır)..
ve Son Olarak Bayrama Yaklaşıyoruz Bayram Geçse Bile Aralık Sonuna Kadar Scripti Satın Alan Herkese;
Kayıtsız Şartsız KAĞITSIZ Bedava 1 Aylık 11Gb Linux Reseller Veriyoruz (İlla Vercekmiyiz Hayır İstemeyene Vermeyiz)
Ayrıca Scripti Alan Herkese 200 Tane Mükemmel Logo Psd Leri ve Scriptin Ticket Sistemini Sevmediyseniz 2 Tane Daha Ayrı Ticket Sistemi Tarafımızdan Size Özel Logo Tasarımı vede Scipri İstediğiniz Şekilde Tasarlamada Yardım Var
Msn:
enigmatic92@webogreniyorum.net
Mail:
taskafaa@gmail.com
Yada Pm le Bana Ulaşabilirsiniz İyi Çalışmalar