geyiğe gelmeyecek bi konu... önerim ; 2 site yapalım biri ingilizce - biri türkçe..

ikisinde de şikayetlerimizi (bilhassa sponsorlar için) dile getirelim.. işini kaliteyle yapanların yenilen haklarından bahsedelim..

yabancı hiti olan arkadaşlar yabanci siteye pop-up banner textlink artik gönlünden ne koparsa versin..

diğer arkadaşlarda bu konuyu sitelerinde dile getirsin.. online şikayet formu oluşturalım.. gastelere , sponsor firmaların iletişim maillarına şikayetleri direk olarak yaptigimiz bu 2siteden insanlar iletsin..

şimdi ben tamamen profesyonel amaçlı yaklaşıyorum olaya diyelim.. Bir Türküm ama para kazanmak için Yabancı dilde içerikde site yapmak zorunda kaliyorum... Türk internetinin gelişeceği yerde kalkınacağı yerde malesef büyük denizde balıklığı tercih ediyoruz.. Ee sonra ne oluyo TÜRKÇE düzgün siteler az aman sahtekarlar öleler böleler...

bunu düzeltmenin zamanı geldi..

@myDeli ; zamanında siteler XXX $ a yapılırdı aradan yıllar geçti ne oldu siteyi X $ a yapan yüzlerce adam cikti piyasaya ama kaliteli site isteyen adam XXX$ a yaptirir gene sitesini.. hatta bu olay işin kalitesini arttirir millet daha iyisini yapip ön plana cikmak için çaba sarfeder..