bol şans diliyorum zira işiniz çok zor. gördüğüm bazı tutarsızlıkları belirteyim.
-Ağ kümesinin tam karşılığı nedir? forum mudur ? web sitesi mi? Bazı yerlerde forum anlamında kullanılmış, bazı yerlerde web sitesi olarak.
-"
Saat 02:16 AM" gibi bir saat formatı kullanılmış. Bildiğim kadarıyla AM ve PM türkçede kullanılmaz. kullanılsa da ÖÖ veya ÖS olarak kullanılır.
Sitenizdeki bazı terimler hakikaten çok yabancı ve üzerine gelip linki görmeden ne olduğunu anlayamadım [andıç, belgelik(ki bunun çevirisinin yanlış olduğunu düşünüyorum) vs. | bu kelimeleri bilmemek benim mallığımda olabilir kusura bakmayın

]. Bence dilde biraz esnekliğe izin verilmeli. illa değişmesin değişmesin diye tutturursak bu bağnazlığa girecek artık.
Ayrıca sitenin en altındaki "yobaz, laik,turkiye,cumhuriyeti, irtica, ataturk, seriat, akp, kara, zihniyet, satilmis, kemalist, atatürkcüyüz, atam, videolar, oyunlar, yesili koruyalim, tatil, tatil cenneti tasucu, mersin, silifke, bilgisayar, oyunlari, en guzel, ata_yol, ugur, dostlar, sevdamiz, genclik, kemalistler, kitap, hikaye, tiyatro, fethullah, said kurdi, nursi, gulen, oktay sinanoglu, aydinlarimiz, ugur mumcu, mustafa kemal, kemalizm, darbe, turk silahlı kuvvetleri, ordu, eglence, klip, ormanlarimiz, agaclarimiz, yesilimiz, " keywordlu linkler (yada anahtar kelimeli bağlantılar

) beni ciddiyetiniz konusunda şüpheye düşürdü.