özelegelin adlı üyeden alıntı:
ben okuyucam walla yaşımda iyi ama herkesin örenmesini isterim öteki türlü devlet bunu bi meslek bile saymaz
Devlet in meslek sayması ne demek onu anlamış değilim,illegal olmayan ve diğer meslek gruplarıyla sınıflandırılmamış her meslek radmin in dediği gibi serbest meslek konseptine girer.eğer kastın vergilendirilmiş kazançsa , şu an bile kişisel gelir beyanı ve vergi pusulası ile kazancının vergisini verebilirsin.

Baştaki konuya gelecek olursak üretkenlik tabiki önemli,bu açıdan sitelerin ve denemelerin çoğalmasıda önemli bir faktör ancak , bu sitelerin sayısı arttıkça aradığımız veriye ulaşmada zorlanacağımız kanısındayım,binlerce seçenek içerisinden eleme yapmamız gerekecek.

Şu an bile o kadar türk menşeili site varkı , arama motoru kullanmayı bilmeyen insan veriye ulaşmada zorlanıyor.Bazen ben bile aradığım bilgiyi google ın 7-8. sayfasında kırık olmayan bir link olarak yada cacheden bulabiliyorum.

Eğer faydalı yönde büyüyeceğine inanılıyorsa türkiyede bu işin en azından bazı yazılı olmayan etiksel kurallar bağlamında olması gerektiğini düşünüyorum.Bu yazılı olmayan kurallar ise webmaster toplumunun bilinçlenmesi ve iradi bir şekilde iyi olana bağlanma bilinci ve isteği ile oluşacaktır.

Saygılar,