Ortasonda bir arkadaş ile en ön sırada oturuyoruz vatandaşlık dersi mi ne vardı ozamanlar o dersteyiz işte hocada biraz dengedir dedi çıkarın defterleri kalemleri yazı yazacaz o zamanlar büyük kalemler vardı şu garip epey büyük olanlarından onu bir çıkardım tüm sınıft koptu hoca söylüyor yazamıyorum arkadaş üstten tutuyor ben alttan öyle yazmaya uğraşıyoruz hoca dedi napıyorsunu olum siz bizde dedik hocam yazıyoruz hoca dedi çıkışta idareye gidiyoruz
---
Lise 1de bir coğrafya hocamız vardı salağın tekiydi. okullarda yeni açılmış haftanın ilk günüydü saat sabahın 8i falan okul 5 katlı hoca gelmiş girin içeri diyor baktım bizim ders bunun değil hocam dedim bize dersiniz yok çok bilme gir içeri diyor itiyor falan höst lan yaptım bize dersin yok aç ders programına bak dedim bir baktı ders en alt katta özür diledi ben boşuna çıktım bu kadar merdiven birde inecem mi şimdi dedi. Hocam dedim isterseniz ben sizi indireyim nasıl dedi? bakın burda engelli asansörü var isterseniz çağırayım yok yok ben inerim dedi gitti
He birde bu hoca gene bir ders zamanı bizim sınıfın deliğinden bakıyormuş bende hocadan izin istediğim dışarı çıkmak için kapıyı bir açtım küt adam yerde yatıyor hocam dedim noldu napıyorsunuz bizim kapının önünde. Eeee şey evladım sınıfları karıştırmışımda bakıyordum hangi sınıf diye demezmi direk krize girdim
Sonra bu şahsi muhterem hocamızın dersindeydik gene yazılı oluyorduk herkez istediği gibi kopya çekiyor bu tırlattı kopya çekmeyin diye falan bağırıyor, o anda arkadaşı gördü kopya çekerken kopyaları almaya kalktı arkadaş bunu itti vermedi kopyaları buda arkadaş dedi benim anlımda salak yazıyor dimi kandırmaya çalıştınız beni yutarmıyım ben diyor. Arkadaş demezmi hocam burdan bakınca salak yazıyor diye adam delirdi tamamen ben dışarı çıkıyorum gelecem dedi gitti salak kapının önünde bizi dinliyormuş
bizde içeride top oynarken girdi içeri verin topu diyor gel al dedik 5 kişiyiz geçti ortamıza bir oraya koşuyor bir oraya bizde aramızda paslaşıyoruz
arkadaş topa vurdu bunun bacaklara çarptı ama topu alamadı diğeri vurdu sırtına geldi sonunda aldı topu aşağıya attı bizde gidip aldık hemen tabi birde bu ders sonunda dersten koşa koşa çıktı kapıyı tutmuş üstümüzden çıkmayalım diye tüm sınıf birden kapıya bir yüklendi kapı çıktı yerinden bu başladı kaçmaya böyle dengesiz bir herifti bazen yolda görünce hocam selam diye bağırırım zıplar korkudan selam çocuğum der