extreme yokmu sen eminmisin Turkiyenin 1 numarali download sitesi olduguna yoksa uzayda filanmi yasiyorsun. extremen yokmu 35k hitin var ama adsensen yok aylik getirin 800ytl adsense haric site fiyati 2.000 ytl. alexa hitlerinde goruldugu gibi agustos sonrasi gelen hitler ortada icerigin orjinal degil db den direk yuklemissin eklentilerin tamami bugun tahirli web archiveden izleyenler sayfanin aylarca suspend kaldigini gorebilirler. dolayisi ile sen 3 mesaj sayisi ile 2k fiyata site satiyorsun
ne kadar ilginc 1 durum degilmi
Extreme Var.. Anlamadığına Şaşmadım..
Uzayda Yaşamıyorum. VVarez Sitesi Söyleyin ki Hiti 27-30K Olsun.
Aylık Reklam Verenlerimle Etik Çalıştığım İçin Garanti 800 Lira Alıyorum. ETİK nedir Bilirmisin
Adsense Yasal Olmayan Yani VVarez Sitelere Reklam Vermez.
İçerik Birebir Orjinal. Bunları Sana değil Diğer ARkadaşlara Anlatıyorum.
Aylarca Suspensed Kalmış

Site Tarihi Mayıs 2007 den itibaren Diyorum. UZAYDAMI yaşıyorsun.. Allahım Kimlerle uğraşıyorum.
Site 4 Aylıktır. Domain 1 seneliktir. istatistikler Ortada. R10 da VVarez Adres Extreme Paylaşılmıyor. O yüzden PM isteyen ARkadaşlara Atabilirim.
R10 dan Tanışıp Bana Kaliteli Reklam Veren Arkadaşlarlara Bire Bir MSN de Görüştürebilirim. Senin Lafını Pek Sallamadım Ama Şu dediğine Takmış Durumdayım.. DB den Direk Yüklemişsin demişsin ya. O Konuların Herbirinde Alın teri Vardır. O lafı adama Yediririm. lafını Bilerek konuş. Emek Dediğin Şey Senin Gibilerin Küçümseyemeyeceği Şeylerdir...
Ciddi Alıcı Arkadaşlar Varsa Hemen Satmaya Hazırım.. İstatistikler Ortada