Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim.
Proje henüz bittiği için tabi ki bazı eksiklikler olacaktır. Şu an özellikle üzerinde durduğumuz filtreleme sistemi. Barun arkadaşımızın dediklerinin bir kısmına katılmıyorum. Örneğin büyük diye arattığınızda sonuçların içerisinde "erotiksayfalar.com" olduğu için sistem bunu uygunsuz içerik olarak görüp aramayı engelliyor. Yorumlarınızdaki "üşenme" kelimesinide neye göre söylediğinizi anlamış ta değilim. Sonuç olarak bu proje üzerinde çok emek var. Üşenilmiş demek haksızlık olur. Bana göre şöyle yapılmış böyle yapılmış şöylesiniz veya böylesiniz gibi kelimeler yerine yapıcı veya geliştirmeye yönelik mesajlar yazmanız bizi sevindirecektir.
Ve mesajın başında söylediğiniz "İlk değil" kelimesini açarsanız bizde bu tarz bir site olup olmadığını öğrenmiş oluruz. Sadece yapıcı olmanızı rica ediyorum.
Saygılarımla.
Öncelikle, eleştirilere uygun cevap vermen yerine eleştirinin özünü algılayıp projenizi geliştirmeye çalışmanız yararınıza olacaktır. Sonuçta ben mesajımı size hakaret etmek veya sizi yermek için atmadım, projenin gelişimine katkıda bulunma amaçlı bir eleştiri yazmak istedim.
Büyük diye arattığınızda uygunsuz içerikli birçok sayfanın çıkacağını ben de biliyorum tabii ki. Benim demek istediğim yalnızca o sonucu engellemeniz. Google'da büyük diye arattığınızda erotiksayfalar.com dışında, uygunsuz içeriği
olmayan binlerce sonuçla karşılaşabiliyoruz. Arama motorunuzun etkin bir koruma yapması için sadece uygunsuz sonuçları engellemesi gerekir, tüm sonuçları değil. Olaya bir de dışarıdan bakın: Hem uygun, hem uygunsuz içerikli sonuçlar çıkarabilecek aramaların tamamını engellemenin ne gibi bir mantığı olabilir ki?