Bu kadar da olmaz denilecek bir konu.
50 milyona alınan bir script için 50 tane forumun huzunuru kaçıracak mesaj yazılmaz.
Benikaydet kullanıcı adlı arkadaşım, tüm mesajları okudum ve amacını anlayamadım. Sana diyeceğim tekşey, seninle iş yapılmaz. Ticaretinde bir şerefi erkanı vardır. İşleri güzel yoldan halletmeye çalışırsın ama sende bunun zerresi bile yok. Bir messenger adresinin de olmaması çok garip, ayrıca teknoloji arkadaşta kusur arayacak yerine kendi yaptıklarına bir dikkat et. Satış olan bir konu içinde bu kadar boş mesaj yazılmaz. Forum kurallarını çiğniyorsun, herşeyden önce insan doğasına aykırı iş yapıyorsun. Resmen şuanda satıcının satışını baltalıyor ve kendini insanların gözünde masum, bilmiyor gibi göstermeye çalışıp, hangi akla hizmetse satıcıyı sattığına pişman ediyorsun(para iadesi istemen ayrı bir şüphe uyandırıyor). Böyle bir amacım yok deme bence çünkü o zaman tüm bu olanları amaçsız yaptığın oraya çıkar ve bu büyük bir kişisel sorununun olduğunu gösterir. Ve bunu buradaki insanlara uygulamak yanlıştır. Satın aldığın script hakkında bir sorunun varsa eğer, bunu satıcı arkadaşla messenger gibi iletişim araçlarıyla giderirsin. Eğer yardımcı olmazsa burada yazarsın ve seni haklı görürüz. Ama bu yaptıkların yanlıştır. Umarım yönetici arkadaş bu konudaki tüm mesajlarını siler. Teknoloji arkadaşım satışını yaptığın üründe ön planda olan, oyunlar ve seolu joomla scriptin olsa da, ******'nun söz ettiği temanı düzenle diyecektim ama zaten o problemi ortadan kaldırmışsın, iyi satışlar, kolay gelsin.