Arkadaşlar benim sizlere sand box hakkında 3-5 sorum olucaktı.
ilk olarak düştüğüm durumu anlatayım sizlere askerden yeni gelmemle beraber websitelerimi yapmaya başladım 1-2-3-4-5-6-7-8-9 derken 10 tane sitemi tamamladım ve içeriklerini oluşturdum. şuan 9 tanesi sandbox'a girdi domainler en yaşlısı 2.5 en genci 1 yaşında yatığım tüm içerikler birbirinden farklıdır tüm kullandıgım scriptler birbirinden farklıdır. + olarak yaptıgım siteler belli bir hite geldikten sonra sandbox a girdiler. seo denen şeyden pek fazla anlamam ama elimden geldiği kadar yaptım. sorularıma gelicek olursak.
1. google bu uygulamayı sandbox mevsuzu cıktıktan sonra kurulan tüm web sitelere uyguluyormu yoksa ben seçmecemi oldum ?
2. Sandbox süresi tam olarak belli olmadığını duydum ve araştırmalarımda 3-6 ay arası değiştiğini ögrendim sürec hızlandırması mümkünmü ? ( denenmiş yöntemler tercihimdir. )
3. içimde hiç bir zaman ya çıkmassa korkusu olmadı çünkü biliyorumki gerçek bilgiyi veren tüm sitelere google adaletli birşekilde istediği yere getiriyor bundan eminim (istisnalar kaideyi bozmaz) ancak aradan 1.5 ay geçti ve tedirgin olduğumdan yana bu soruları soruyorum Yani bu sandboxtan kurtulabilecekmiyim ?