kimse hiç bir şeyi peşinen kabul etmiş sayılmaz.yaptığın bir sözleşme, borçlar kanunu madde 19e aykırı ise, sakattır yani var olmamıştır.buraya uygularsak, benim üye olmadan önce forumun neresinde ne var diye araştırıp, tüm kuralları okumuş olmam gerekmez.üye olduktan sonra hoş olmayan bir durum görürsem tepkimi bir şekilde dile getiririm.

o temel kurallar derken neyi kastettin bilmiyorum ama, bir forum kurdu diye kendini ordu komutanı sananlardan hoşlanmıyorum.kural dediğin, üyelere, ziyaretçilere saygılı kurallardır.amaç senin egonu tatmin etmekse, birisi çıkar canını sıkar.bu da hoş olmaz.

"sana kimse dokunmaz" demişsin.dokunamaz zaten.ertesi gün de girdim o forumda, daha sonraki gün de.ve epeyce canını sıktım yöneticinin.ve sonunda ne yaptı?forum kurallarını insana yakışır şekilde değiştirdi.şimdi forum kurallarında "admin istediğini yapar" değil "admin denetim yapar" yazıyor.hangisi daha erdemli?bence ikincisi.

büyük küçük harf olayını anlayamadım.özür.eğer cümle başlarıdaki harflerin büyük olmasını kastettiysen, shift tuşunu hiç sevmiyorum.

benim uzunca yazdığım mesajda anlatmak istediğim, forum sahiplerinin bazılarında bir imparatorluk hevesi var.bundan hoşlanmıyorum.onun yerine, daha insana yakışır davranışlar, hayatın her bölümünde olduğu gibi, bir forum sitesinde de kullanılmalı.