KoS adlı üyeden alıntı:
bu yazdıgın mesajı editle aynı şekilde ben sana hakaret edecem yoksa.

Çapsız çapsız konuşacagına burdaki başlığı verilen makaleyi oku.
Mp3 dagitanı destekle demiyorum ama neden bu hale geldigini olayların bir düşün Dışarda herkesin polisin onunde dahi dükkanlarda korsan cd satabiliyorken internetle neden bu kadar ugrasıyorlar onları düşün.

Dagıtan hırsız , alan hırsıza ortak olmak ,
muyap ve eser sahibi ise bu durumların oluşması icin elinden geleni yapan o.cocukları(bazıları degil). Sen hayatın boyunca saysana bana kaç tane orjinal cd aldın da konusuyorsun.Benim hayatımda 10cd olmuştur diğerleri korsandır adam olsalar da bazıları 5YTL yapabiliyorken onlar 8-9YTL istemesinler.Ozellikle orjinal yabancı CD ve yabancı film DVD sinin fiyatlarını ogren sonra gel burda yazışalım.
arkadasim;
fiyat piyasa fiyatlarına gore belirleniyor.demekki adam o fiyata cıkabiliyor.yada tamam %100 karlı satıyor bile oda piyasa sartlarından dolayı.adam yaptıgı calismaya o fiyatı biçmiş.almak yada almamak sana kalmış.ucuz sanatcı mı istiyorsun?daha ucuza cd satan sanatcılar var.git onlarınkini al.
neden 5 ytl ye satmıyorda 8 ytl ye satıyor 5 ytl ye satsın ben orijinalini alayım diyorsan o piyasanın denetlenmeyisinden,5 ytl ye satsada 8 ytl ye satsada korsanı cıkıyor.5 ytl ye sattı mı zarar ediyor belki adam...
super bir denetim mekanızması kurarsın,sanatcının hakkını korursun onlarda 8 degil,5 ytl ye satar.
hiçbir yazdıgım şeyi editlemiyorum.yazdıklarımın arkasındayım.
bende korsan kullanıyorum.mp3 indiriyorum.burda namusluluk taslayacak degilim.benim yaptıgımda hırsızlık.yaptıgımı savunmuyorum.
ama sizde yapıpta kılıf uydurmaya kalkmayın...
yabancı dvd fiyatlarına gelince..
sen bir film için kaç milyon dolar harcandıgını biliyormusun?
sanatcılara sete,vergiye vs ne kadar verildigini biliyor musun?
ve herseyde oldugu gibi buda bir sektor filmin tutmama ihtimali var,koydugunuz parayı alamama ihtimaliniz var.
tum bunlar gozonune alınıpta hesaplandıgında goruceksinki bu fiyata hiçte pahalı degil.
hadi pahalı olsun.adama neden pahalı yapıyorsun kardeşim şunu ucuz yapta izleyelim mi diyeceksin.?
bu fiyata yapıyor bu fiyata satıyor.begenmiyorsan alma...
git daha ucuza turk filmi seyret...
hersey piyasaya gore arkadasim...
arz-talep meselesidir bunlar.