Dostum, artık yeter yedirrim sana senin triplerini.
Şurda sistemi satin aldin verdigin para 50 lira hoş bu fiyatı ben belirledim.
o kadar kişi satın aldı, hiç birinde sorun vs çıkmadı çünki hepsi joomla hakkında bilgi
sahibi idi, Hepsi kendi sistemlerini kendileri kurdular, sadece 1 arkadas yapamamış oda joomlaya yabancı biraz, kardeş dedim ftp sifreni vs ni bir ver bakayım.
bi baktım ki, arkadas dosyalari eksik atmis bilmeden. hali ile eksik atilan dosyalar sonucunda site calismayip beyaz sayfa cikiyor.
yani benikaydet arkadasim senin surunda bu. senin yapacagin , dosylari komple silip, tekrar geri yuklemendir. ardindan sql i atacaksin. sonrasinda conf dosyasini godady dedigin firmanin server sistemine gore ayarlayip, sql bilgilerini kirdikten sonra, gerekli dosyalara chmood izni verdiginde, sistem sorunsuz calisacaktir.
bu yazdiklarim beni oku. txt dosyasinda zaten mevcuttu. ama genede yapamadi isen
artik benim muahale etmem gerekiyor, bunun icinde , cpanel ve ftp sifreni vermen gerekli ki kurumumu yapip cikayim.
bak ben bu kadar olumlu yanasirken, senin bu tarz konusmalarin hosuma gitmiyor, ben sistemi 50 liraya satiyorsam , ve alici bunu 50 liraya aliyorsa ben alicinin kölesi degilim
alıcı kurmaya calısır, eger kuramaz ise verir bilgilerini ben kurar cikarim. aliciya teslim ederim.
yani hersey bu kadar basit ama bu yazdigim seyleri 5 sefer dir yaziyorum neden anlamak istemiyorsun bilemiyorum.
eger kendin kuramadi isen, ve banada cpanel ve ftp sifrelerini veripde kurmamai istemiyorsan, o zaman silecen sistemi serverindan, verecen banka hesaplarini bana sana o cok buyuk para zannettigin 50 lirayi ( insanlari satin aldigini sandigin ) 50 lirayi sana geri yolluyacagim.
karar senin düşün taşın ama fazla kaşınma, hemen karar ver.
herkezin işi gücü var yahuu.