3ix.org dan uzak durun arkadaşlar 6 aylık hosting aldım oradan oradan Extra plan olandan 18$ tuttu (ne extra imiş valla şaşıp kaldım) neyse açıldı site yükledim herşeyi kurdum siteyi database vs herşey tamam 03.ekim akşam üstü 18:30 gibi siteler açılmamaya başladı birden, heralde geçici bir sorundur dedim saat 19:00 gibi site açılmıştı bir baktım siteye girince control panel sayfası geliyor control panele girip baktım ftp dosyaları ve control panel bilgileri tamamen sıfırlanmış ftp den bütün dosyalar silinmiş sanki ilk gün bana gönderdikleri tertemiz benim host , ne site kaldı ne database kaldı nede backuplarım ve dosyalarım kaldı lanet olsun bunun gibi şirketlere adamlara yazdım hala bana bilgilierimi gönderiyorlar çok zor durumda kaldım allah kahretsin böylelerini işini ehliyle yapmayanları

Ben gece gündüz uğraşıp siteyi taşıyıp kurdum adamlar yarım saat kapalı olduğu anda teretemiz etmişler gitti herşey bazılarının yedeklerini almıştım allahtan varım düşünün şuanki psikolojimi bence uzak durum paramda gitti 6 aylık ödedim birde şimdi tekrar kurdum diyelim nasıl güvenebilirm ki sabah kalktığımda site yine tertemiz ne var ne yoksa silinmiş olabilir şimdi yaşadığım gibi , nasıl güvenirim nasıl kullanırım gitti 6 aylık param

Dahada kötüsü artık hiçbir şekilde hesabıma ulaşamıyorum tamamen kapalı şuanda siz siz olaun ne olduğu belli olmayan hosting şirketleri ile çalışmayın 3 kuruş daha ucuz olsun diye canı yanan birinden size acizane bir tavsiye

Hatanın büyük kısmıda bende 3kuruşa 5 köfte istedik kaç yıllık emeklerimiz yanacaktı..Allah korusun.

Bu arada bazı öneren arkadaş sorun yaşamamış olabilir ama bakın benim başıma neler geldi Dikkat edin benim durumuma düşmeyin ...

Açıklamayı başka bölüme yapmıştım ama esas yeri burası imiş kusura bakmayın...