3ix.org dan uzak durun arkadaşlar 6 aylık adım oradan yükledim herşeyi kurdum siteyi database vs herşey tamam bugün akşam üstü 18:30 gibi siteler açılmamaya başladı birden heralde geçici bir sorundur dedim ama saat 19:00 gibi bir baktım siteye girince control panel sayfası geliyor bir baktım ftp control panel bilgileri tamamen sıfırlanmış ftp den bütün dosyalar silinmiş sanki ilk gün bana gönderdikleri gibi ne site kaldı ne database kaldı nede backuplarım ve dosyalarım kaldı lanet olsun bunun gibi şirketlere adamlara yazdım hala bana bilgilierimi gönderiyorlar çok zor durumda kaldım allah kahretsin böylelerini işini ehliyle yapmayanları
Ben gece gündüz uğraşıp siteyi taşıyıp kurdum adamlar yarım saat kapalı olduğu anda teretemiz etmişler gitti herşey bazılarının yedeklerini almıştım allahtan varım düşünün şuanki psikolojimi bence uzak durum paramda gitti 6 aylık ödedim birde şimdi tekrar kurdum diyelim nasıl güvenebilirm ki sabah kalktığımda site yine tertemiz ne var ne yoksa silinmiş olabilir şimdi yaşadığım gibi , nasıl güvenirim nasıl kullanırım gitti 6 aylık param
Bu arada öneren arkadaş sorun yaşamamış olabilir ama bakın benim başıma neler geldi Dikkat edin benim durumuma düşmeyin ...