kardes sende olan sorun az bucuk bendede var ama benım sıtenın tek farkı dmoza eklı olmaması ben bu soruna kendımce buldugum cözumu anlatayım belkı senın ıcınde faydalı olur

diyelım ki tabela kelımesınde basa gelmek ıcın kasıyorum. benım sadece 1000 backlınkım var senın ıse 11 bin kusur backlınkı var. ve hatta benım pr degerım 0 olsun senınkıde 5 olsun

sunu unutmamak gerekır kı pr ler bellı sureler ıcerısınde deger verılıyo. mesela benı sıtem su an guncelleme olsa belkı pr5 degerınde ama son guncelleme yapıldıgı esnada pr0 degerını hakedıyodum. ama o tarıhten sonra asırı derecede backlınk kazanmıs olabılırım

belkı senın 11bin kusur backlınkının cogu aynı sıtenın alt sayfalarındandır ama benım 1000 tane backlınkım ayrı ayrı 1000 tane pr5 sitenın ana sayfasındadır

işte tek neden bu. asırı derecede copluk lınkım olacagına az ama öz kalıtelı lınkım olsun. mesela 1 tane pr10 sitenın ana sayfasında lınkım olsun bence 11 bin backlınkten daha ıyı

tabı bu benım kendı kişisell görüşüm. ben chat kelımesınde kasıyorum su an 1. sayfa 7. sıradayım. ama 6. sıradakı sıtenın pr si 0 ama bu su demek deıl o sıte benım sıteme göre kalıtesız veya daha az backlınk sahıbı hadı daha az backlınk sahıbı olsa bıle az olan backlınklerı cok kalıtelıdır googlede yukarı cıkmamızı tetıkleyen en önemlı etken bence kalıtelı lınkler