TReX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nası yani hastaneden çıktıktan sonra vurulmasıda mı rüyasıydı?oğuz beyle konuştuğunda bütün olayların rüya olmadığını düşündüm.

Ben şöyle yorumlamıştım son bölümden sonra.Bütün olaylar doğru.Bazı tanıdıklarınının öldüğü ise rüyaydı,sonradan onları gördüğünde kafası karıştı.Doktor sahteydi galiba Bu istihbarattakilerin hepsi bunun kafasını karıştırıyo görev bittiği için gerçek olmadığına inandırmaya çalışıolar sandım
mesajları kendi istediğimiz gibi anlamasak sorun olmıcak..

arkadaş bak ne dedi;
Alıntı
merak ettim son bölümde ne oldu?
ben ne demişim
Alıntı
aras dağlı rüya içinde rüya gördü..
sonunda veya başında herşey gerçek diyede birşey demedim.. başka türlü algılamayalım.. sonu hakkında yorum yapmıyorum süpriz gelişmelerde olabilir.. sağır oda bu heran herşeyi ya saçmalayabilirler ya da istihbarat filmi olduğu için çok düşündürücü akıl oyunu yapabilirler..

bu Sezon çoğu oyuncu başka dizilerde oynuyor başrolde oynayan çağla kubat bile kuzey rüzgarı dizisinde oynuyor..

Aras rüyadan uyanır herşeyi kafasında kurgular.. Oğuz bey der nereye SAĞIR ODA'YA yeni yeni maceralara giderler.. diğer oyuncularda rüya içinde olduğundan onlara gerek kalmaz.. yeni oyuncular gelir diye düşünüyorum..

kv başladı sağır oda bitti diye birşey yok öylede düşünmüyorum onun izleyicisi farklı bunun farklı.. biri istihbarak diğeri mafya sonuçta bu vatanda olup bitenleri anlatıyor ikiside..

ha polat alemdar olmuş ha aras dağlı diziyi siz ne için izliyorsunuz karakterleri için mi yoksa konusu için mi ?