Tabikide görüşünüzü açıklayacaksınız. Fakat ortada bariz şekilde kendilerininde kabul ettiği etik olmayan bir davranış var bunları söylediler diye kimseyi suçlayamayız yada kimsenin kalbini kıramayız.
Bir başka host firmasının grafiklerini kullanmak, paket görünümlerini kullanmak, flash görünümlerini kullanmak hoş olmasa gerek, sonrasında istediğimi alırım sahibi kaldırın derse kaldırırım anlayışıda son derece yanlıştır.
Olayın bana göre rant kavgası ile yada KB' yi çekememekle alakası yok.
Bana göre başkasının materyallerini bu işe daha yeni girmiş neyin ne olduğunu bilmeyen insanlar yapar, ama kendileri sürekli şu kadar serverım var host müşterim var vs. var diyor gözümüz yok Allah' a şükür yeterli seviyede bizimde bir sürü bireysel ve kurumsal müşterimiz var, ama bunları söyleyerek üste çıkmak son derece yanlıştır.
Böyle bir olayda ben kendilerinin, afedersiniz tasarım onlara aittir tüm forumdan ve müşterilerimizden ve grafik sahibinden özür dileriz hemen kaldırıyoruz diye açıklama yapmalarını beklerdim.
Yapmıyorlarsa yada siz buna karışamazsınız istediğimi yaparım, siz bizi engellemek satışımızı baltalamak istiyorsunuz siz muhatabımız değilsiniz diyorlarsada kusura bakmasınlar ama burada satışta yapmasınlar ozaman
Foruma karşıda sorumluluklarını yerine getirmeleri gerekir.
Saygılar.
ya o degil ben görüşümü açıkladım rant kavgası oldum dedim adamın bana kullandıgı kelimeye bak ortamı germek istiyordu
neyse ramazan ayı kalp kırmaya degmez herkese kolay gelsin hayırlı ramazanlar