Yazılanları Baştan Sona Okudum. O Yüzden Yapacağım Yorumda Konuya Hakim değilsin Deme Gibi Lüksünüz Yok
+ Başlık Özenle Seçilmiş Googlede Çıkınca Direkte R10 Şikayet Bölümü En Üste Çıkması Falan. Herşey Özenle Hazırlanmış. Amaç Bir Firmayı Karalamak.
Radmin Değilmiydi Diyen Adam Stiesinde Trojan Yayıyor adam R10 Şikayet Ediyor. Adam Sitesinde Cart Yapıyor Önüne Gelen R10 Konu Açıyor Diye. Bu Tip Konuların Gereksiz Olduğuna Mutabık Kalıp Kapanmadı mı YüzKaraları Bölümü ( Kesinlikle kb.com.tr mataryel çalmasını desteklemiyorum kınıyorum)
+ Ayrıca O Zaman Üst Düzey Yönetici Olan Ve Şimdide Görevini Sürdüren Arkadaşlar Bu Tip Konuların Açılmaması Gerektiğini Eğer Derdiniz Varsa Blog Açıp Site Açıp Derdinizi Anlatmanızı. Şimdi Bu topic
Niye Bu AKdar Uzayıp Gitti ? + İnsanalrı Haklı Yada Haksız Diye Kutuplaşmaya Sevk Eden Tartışma Ortamı Yaratan Topicler Kitlenir Diye Biliyordum . Demekki Yanlış Biliyormuşum
+ Gelelim kb.com.tr Yaptığına Çalıntı ***** Script Kulanan Bu İşe Yeni Girmiş Birinin Bu Sitede Açtığı En Ufak Bir Kampanya Yada Satış Haberlerinde Nasıl Taşlandığını Biliyoruz. Bu yüzden kb.com.tr Bu Konuda Konuşmaya Hakkı Yok Bu Topic Açılır Açılmaz
Çalıntı MAtaryelerin Kaldırılması Gerekirdi. Şirket Diye İşleri Büyütütnüz Diye Sizin Ayrıcalığınız Olamaz
+ Son Olarak kb.com.tr
Kimseyi Dolandırmamıştır. Kandırmamıştır Kazıklamamıştır. Yapılan Bir Yanlışlık Var Çalıntı Mataryel kullanmak
Bunun İçin Topiç Açmaya Gerek Yok Önce P.M Atsaydın Diyen Yöneticilerimizi Göreve Davet Ediyorum. Daha Önce Çok Yaşandı Bu Tip Konular İçin Konu Açmayın Diyip Anında Kitlenen Konular Çok. Yok Eğer Başka Bir Amaçla Topic Açık Kalıyorsa Bilemem
+ Lütfen Yazdıklarıma Katılmayabilirsiniz Ama Sırf Polemik Olsun Diye Yada Cevap Vermek Uğruna Post Kasmayalım