Artık bugün arkadaşlar kendini yine paklarlar her zamanki gibi bizim insanımızda gider bunlara inanarak host alır tıpkı eskiden yaptığı gibi windowstan linux reseller linux host sattıkları gibi bilmiyorum şu an devam ediyormu

kanarak alırlar yarın öbür günde bw dolar 40 50 ytl isterler güzel ticaret ya biz bu güne kadar müşterilerimize geçtiler diye kapamadık inadına kapandıysada açtık extra verdik dedik alıcakmısınız almıcaklarsa 1 ay idare ettik bir dahaki ay düzelttiler olmadılar öyle sattıkki 1 gb bw yi 50 ytl vermedik

bilen bilir bizi dürüst olmaya çalıştık şu anda da müşterilerimiz arkadaşımızda barınıyor bir sorunları yok kapanmış bir dertleri de yok 7/24 destekleri yedekleri her zaman bizde ve kendilerine verilmekte isterlerse cd lerle isterlerse download yolu ile.
Çalarak çırparak gidip 250 300 ytl ye awbs lisansı alıp site yapmakla gitmiyor bu işler.Yurt dışından sunucu alıp TR Lokasyonlu diyipte kakalamaklada ama insanlarımıza anlatamıyoruz anlatamıyoruz.Tek derdimiz bu ya zaten..
Allah'a emanet olun.
Not : Yarın beni sakın cepten aramaya kalkma kb.com.tr.
Şuana kadar kimseye kötü hizmet vermedik 7/24 dediysek en azından 18 saat pc başında olduk şirket telefonları haricinde gece yarısı saat kaç olursa olsun uykumuzdan kalktık müşterilerin sorunlarına baktık cep telefonlarımız sürekli açık.Nudem ile bağlantımıza gelince nudem ile bir bağlantımız yoktur şirket sahipleri tamamen ayrı kişilerdir. Hostbankın kanılarına gelince güzel kardeşim nudem kimi dolandırdı nudem ile aynı olsam ne olur olmasam ne olur kimseyi dolandırmamış ikimiz aynı ildeyiz ama bizim firma ilçeye bağlı Bismil ilçesinde nudem vit kb bir çok firmanın kullanıcı sözleşmesi aynıdır.Herhalde siz kendiniz oturupta kullanıcı sözleşmesi yazmadınız ki kimsede yazmaz.Hostbank bu foruma geldiğimiz ilk günden beri arkadaşımdan aldığım bilgiye göre zıttınız var bize olabilir normaldir çekemiyorsunuz hostbulda şirket belgeleri var kendilerinden öğrenin aynı kişilermi değillermi diye gerçi tekrar söylüyorum aynı olsak ne olur nudem kimi dolandırdıki o nedenle ramazan ayıdır kalp kırmaya tartışmaya gerek yok. Bugün linesis ile görüşülecek eğer linesis kaldır derlerse flash kaldırılacak.Yorumlarınız için tşk.Konu için son mesajım.
Herkese Hayırlı İftarlar
Allaha Emanet Olun