Bazı acı gerçekleri açtırmayın lütfen bana.Siteye 3000 ytl veriyorsun siteyi %100 bazından alırsak %25 i linesis %25 i canlihosting (kapattık sırf bu çalıntılardan dolayı) , %25 i vit , %25 sağdan soldan. 3000 ytl para vericem ben böyle site yapıcam önemli olan sadece flash değil daha öncede bahsettik sitemizden birşeyler aldılar ses çıkardık ama arkadaş yine kendini üstlere çıkardıki bu olayları daha önceden bismilhost ve nudembilişim de çalışırken de yapıyorlardı ki. Nudem den ayrıldı bu arkadaş.Adı AYDIN ASLAN dı sahte adı tabi bu şimdi yine değişik isimler ile türediler.Böyle firmalar bu şekilde ayakta kalıyorsa vay halimize söylenecek söz bulamıyorum.Adamın sitesinden flashları çal sonra deki vay efendim gelsin linesis kaldır desin o zaman yine bir boklar bulup kendinizi su üstüne çıkarıyorsunuz siz.Sizi tanımayan bir insan olsam yeminle güvenirdim sizeki müşterileriniz zaten oldukça eleştiriyor sizleri.Ayrıca efendim kelimeside yakışmış herkese efendim felan yavaş yavaş insanlık örneği gösteriyorsunuz.Ben burada sizi karalamak yada yerden yere vurmak değil amacım sadece yapacaksınız tam yapın.Netteki eviniz slagonuda sistemhost.com.tr den çalındığını ve bana gelip slagon bul diye bagrındıgınız günleri zaten açıklamak istemiyordum ama mecbur ediyorsunuz çünkü madem şirketsiniz örnek alın en basit hostcini, vit bunlar salakmı aylarca uğraştılar para verdiler site yaptırdılar ki.Daha büyük doruk mynet vs vs. var.

Aklınızı başınıza alın yapacaksınız bu işi adabı ile yapın yapmıcaksınız bizim gibi kapatın gidin.!