* Eski yüksek pr'li backlinklerinin durduduna eminmisin?. 10 pr4'den alacagına 1 tane pr5 al hani..
* metalarında gereksiz kelimeler varmı?
Alıntı
<meta name="keywords" content="siteekle, site ekle, linkekle, link ekle, toplist, toplist100, toplist 100, linkindex,
maxtr, sitekaydet, link-ekle, linkrehber, lider100, googletoplist, linkux, tr-rank, net-bul, rehberdar,
webrehberi, sayfa100, maxi100, secin, damga, index, e-ekle, sizinsayfa, prorehber, maxialem, hitiniz,
abaragambi, aray, arama-tr, adres, turkbul, zumzuma, turksearch, webbci, beyazmp3, sitemi kaydet, aradur,
webrehber, linksepeti, linkzinciri, linkci, mp3, müzik, download, damlagroup, Toplist, Topsites,
Dizin, Directory, Web Directory, Reciprocal Directory, Friends Directory, Add Url, Submit Url,
Google Page Rank, Arama, Search, Basın, Yayın, Bilgisayar, İnternet, Bölgeler, Şehirler, Devlet,
Politika, Eğitm, Öğretim, Eğlence, Ekonomi, Genel, Hobiler, Kültür, Sanat, Sağlık, Tıp, Sevgi,
Aşk, Spor, Turizm, Yaşam, İnsanlar, İletişim, Sohbet, Toplist, Topsites, Dizin, Directory, ücretsiz site ekle,
Web Directory, Reciprocal Directory, Friends Directory, Site Ekle, Add Url, Submit Url, bedava site ekle,
Google Page Rank, Arama, Search, Basın, Yayın, Bilgisayar, İnternet, Bölgeler, Şehirler, Devlet, Politika,
Eğitm, Öğretim, Eğlence, Ekonomi, Genel, Hobiler, Kültür, Sanat, Sağlık, Tıp, Sevgi, Aşk, Spor, Turizm,
mypagerank, Yaşam, İnsanlar, İletişim, Sohbet, utkandanismanlik" />
sıralarken burada takıldım
sayfa dilinde sorun var ve spam keywords kullanıyorsun.
imzandaki site için gecerli..