Alla alla..
Sen şimdi benim vBulletin forumuma eklediğim makalelerin yüzlerce sitede yayınlanmasına neden olurken benim ekmeğimle oynamış olma, ama ben bunları yazdığım zaman senin ekmeğinle oynamış olayım..
Oh ne güzel İstanbul be..
Bu arada vBulletin forumum var. Ama kendim makale eklemiyorum. Fakat benim durumumda olmayan bir çok kişinin olduğu gerçeği de kaçınılmaz.
Ben scripte de birşey demiyorum da gerçi, buraya gelip insanların duygularını sömürmeye kalkışmana kızıyorum.
Biraz gerçekçi olalım. Şimdi burada o scripti 20 tane sattın diyelim.
Ne eder, 5000 YTL. Sermaye fazlasıyla çıkmış olur. Yabancı forumlarda da, 400 $'dan satmaya kalktın diyelim. (Kimsenin alacağını pek zannetmiyorum. O yüzden hiç satılmadı diyelim. Ya da satılmış olsun 10 tane. )
Yabancı forumlarda pazarlık aşamasına gelirsin. Pazarlık aşamasında da, 200 $'a kadar düşersin, çünkü sermaye çıkmıştır zaten. Geri kalanlar kâr olacaktır. E ben de diyorum ki, buraya gelip ünlemli, yıldızlı, artistik yazılar yazacağına, insanların vatanseverlik duygularını sömüreceğine, vatansever, milletsever görünmek için şaklabanlık yapacağına biraz daha düzgün cevaplar ver.
Biraz daha gerçekçi ol.
Bu arada sen şu adsense konusunu adsense çalışanlarından iyi bilen Mithat isimli arkadaşsın sanırım. Üst komşuna da scripti bedava verirsin