Fazla profesyonel tasarım aramayanlar için web tasarım işi aramaktayım. Detaylar ve kısa özgeçmişim aşağıdaki paragraftadır.

Saygılar...

------------------------------------------------------------------------------------
1993 yılından beri bilgisayar ve internet kullanıcısıyım, 2000 yılından beri de kendi çabalarımla, internette çeşitli kaynaklardan bilgi edinerek önce kendime sonra da eş, dost, akraba, arkadaş çevreme site yapmaya başladım. Yaptıkça öğrendim, öğrendikçe kendimi geliştirdim.

Web hosting konusunda da site yapıp, yayınlayacak, çeşitli sorunları çözebilecek kadar bilgi sahibi oldum, bu bilgileri de server sahibi arkadaşlarımdan sorarak, hatalara denk geldikçe nasıl çözüldüğünü takip ederek öğrendim.

Web tasarım kursuna ve benzeri yerlere gitmedim, maddi imkanlar ve aile geçindirmek zorunda olduğumdan işi gücü bırakıp öyle yerlere ne vakit ne de para ayırabildim bu zamana kadar.

Şuanda kendi tasarım bilgim için ne amatör ne de profesyonel diyebilirim, ikisinin ortasında bir bilgiye sahibim ama bazı durumlar oluyorki bu internet, hosting ve tasarım dünyasında server sahibi, tasarımı uzmanı kişilerin bile aklının karıştığı işlerin içinden çıktığım durumlar olmuştur.
Pek fazla profesyonel olmadığımdan ortalama kalitede bir tasarım aramayanlara aynı oranda da ekonomik olacağını söyleyebilirim.
Yaptığım işleri görmek isteyenler profil bilgilerimdeki sitemdeki referanslar kısmını ziyaret edebilirler.

En son çalıştığım iş; 50-60 kadar bayisi olan bir sigorta şirketinin bilgi işlem servisini yönetmek, web sitesini yapıp yönetmek idi. Şuanda emekli olup (sağlık şartlarından) evde serbest çalışmaktayım. İkametgahım İstanbul'dadır.
------------------------------------------------------------------------------------