Dostlar ben bir firmada webmaster lık yapıyorum. yaklaşık 12 aydır almanya lokasyonlu plesk bir reseller kullanıyordum ve pleskten gına gelmişti. çok yavaştı. yeni reseller arayışları içindeydim. Yabancı ve ucuz bir reselelr bakınıodum ki bu foruma denk geldim. sağolsun buradan forum kurucu ve yöneticilerine teşekkürü bir borç bilirim. Sayelerinde çok hızlı, uygun fiyatlı ve hemen hemen sınırsız özelliklerde bir reseller sahibi oldum. Reseller paketini Hexca Bilişim ve İnternet Hizmetleri bu arkadaşlar aldım. msn de görüşmem sonucunda bana paket açmalarını rica ettim. ödeme dahi yapmadna hemen paketimi açtılar. ben Paket4 satın aldım. aylık ödemeli. neyse verdikleri adresten pleskte bir girdim şaşırdım. böyle bir hız yok. şu an reselelrimizi taşıyoruz. inan download hızından hızlı upload yapıyoruz. ben ve ortağım hala şoktayız. HEXCA cı arkadaşlara burdan çok çok teşekkür ederiz. Bize böyle bir imkan sundukları için. gerçekten reselelr alcak arkadaşlar boşuna reseller aramayın. Bu arkadaşlardan alınız. Benim tavsiyemdir. Herkese Saygılar.