iqtechnics adlı üyeden alıntı:
Kullanıcılarımız toplam 2080 mesaj attılar
Toplam 369 kayıtlı kullanıcımız var
forum acılma tarihi 23 nisan 2006 3 günlük istatistikler
www.asgard.gen.tr
olumsuz eleştirilere de açık olduğumuzu düşünerek bir konuyu belirtmek istedim.sitene demin girdim ve anasayfaya bakıp çıktım.çünkü anasayfaya: "YÖNETIM KADROSU AÇıKLANDı" yazmışsın.forumlar ordu değildir.bence modlar veya admin forumun köleleridir.çünkü en çok onlar çalışırlar.ve bir insanın saygı kazanması için temel kurallardan birisi, yaptıklarını değil yapamadıklarını dile getirmesidir.girdiğim forumlarda adminim modum diyen birini gördüm mü affetmem.mesajımı yazarım.sabah yazdım birine, forumdan attı hemen.eğer biraz gecikseydi forumu epey karıştıracaktım.çünkü tutmuş forum kuralları yazmış ve adminin görevlerine: "..... kısacası istediğini yapar"
yazmış.banlaması sorun değil.bilgisayara resart yapmadım.yapayım giricem forumuna ve epey iş çıkarıcam ona.büyük ihtimalle akşam forumuna baktığında canı fena sıkılıcak.ama tutsaydı oraya: adminin görevi genel düzeni sağlamaktır, yazsaydı ben de saygı duyardım.
bizim milletimizde(belki diğerleri de böyledir) bir yönetim, yöneticilik hevesi var.neden acaba?
saygılar.
not: son iki mesajda kendi kurallarımı çok över gibi oldum, böyle bir niyetim kesinlikle yok.benim de düşünemediklerim ve yanlış yaptıklarım vardır yüzde yüz.mesajlarımdaki amacım sadece, gördüğümü sandıklarımı yazmaktır.