Arkadaşlar kanadadan açtırdığım hsbc hesabı sayesinde paypaldaki paralarımı o hesaba aktarıp burdaki hsbc atmlerinden çekebiliyorum. Son zamanlarda paypal bozan arkadaşlar çeşitli dolandırıcılık olayları yüzünden bu olaya temkinli yaklaşmaya başladılar ve haklılar da.
Ben de referansları sağlam ve tanıdığım kişilere bozucam. Gerek gördüğüm taktirde parası bozulacak arkadaştan kimlik fotokopisini fakslamasını ya da ikamet ettiği sabit nuramadan beni aramasını talep edebilirim. Bunun haricinde emin olmadığım teklifleri de kabul etmeme hakkına sahibim.
Komisyon oranlarını ağaşıda belirtiyorum lütfen oranlar hakkında sizi tatmin etmiyorsa bile yorum yapmayın biz de kendimize göre bir hesap yaptık bu oranlar için.
0-500 $ %10
500-1000 $ %9
1000 $ üzeri %8
Ödemeleriniz akbank, işbankası ve garanti bankası yoluyla yapılacaktır.
İletişim için lütfen pm atınız.