Bugüne kadar hiç yaptığım bir şey için yapmadım demedim demem.Geçen hafta başka bir konuda açıkladıgım gibi artık benim yaptığım işleri çalanlara karşı sessiz kalmamaya karar verdim.İlk olarak şunu belirteyim benim saatlerce uğraşıp emek verdiğim işleri benim emeğimi çalarak elimden almaya kalkanlardan bıktım.Madem istenilen hit bende benden çalanlara istemedikleri kadar hit gönderiyorum.Virus yok trojen yok botnet yok sadece kuru hit.İnsanlar hit sahibi olmak için (neye yarayacaksa) türlü işler yapıyorlar ben kimseye spam yapmıyorum kımsenın sıtesıne gıdıp sitemin reklamını yapmıyorum sadece işimi yapıyorum ve artık bıktım insanların emeğimin üstünden rant sağlamasına.bir aradaş çıktı benim hazırladıgım grafıklerı flash anımasyonları aldı izinsz kullandı.Bu arkadaşı uyardım artık yapmayacagını söyledi.Ama bu bir günde olmadı bu arkadaş ile aylarca uğraşmak zorunda kaldım.Bu olaydan sonra neden aylarca uğraşayımki istediklerini verryim olsun bitsin dedim.Gelelim bugune bu arkadaşta benimle birlikte bir dizi sitesi yapıyor buraya kadar iyi hoş ama resimlerini benim sitemden alıyor ve buna izin vermiyorum.olay bu kadar basit.resim ekleyecekseniz gidin kayıt yapın resimleri o kayıttan cıkartın gelıp benım sitemden almayın.Şu an itibari ile hit göndermeyi bıraktım bunu sadece uyarı olarak sayıyorum.Benim emeklerimi çalmayın bu lafım geneledir.Kim ne sitesi yaparsa yapsın nereden ekmek yiyorsa yesin ama benim emeklerime dokunmasın artık müsamaha göstermiyeceğim.