Size ilk okuldan kaçışımı anlatacam.
İlkokul 1. sınıftayım. Okul açılalı 1 hafta filan olmuş. Sınıfta arkadaşlarla elim sende oynuyoruz

Farkında olmadan (ki olsak ne farkederdi) çok fazla gürültü yapmışız ki hemen dibimizdeki odadan müdür Kartal Tibet gibi içeri dalıverdi. Sonra öğretmenin masasının üzerine çıkmış kolanyayı ebenin üzerine dökmekle meşgul olan beni gördü. Sonrasında kapıdan masaya doğru uçarak bana pekte hafif sayılmayacak bi tokat attı. Benim sıfat kayık vaziyette iken sınıfa döndü ve yerine oturmayanı dövmekle tehdit eden naralarla yürüyerek sınıftan çıktı gitti.
Aslında teknik olarak ben masanın üzerinde oturuyordum. Diğer elemanlarsa koşuyor zıplıyor bağırıyo çağırıyolardı. Asıl dayak yemesi gereken onlardı... Ben değil.
Bu olay benim çok ağrıma gitti. Zil çalmadan çantamı toplayıp okulu ve hocayı protesto ederek eve firar ettim. Hesaba katmadığım bir olay vardı ki o saatte evde kimse yoktu. Bende cebimden oyuncak arabamı çıkarıp oynamaya başladım derken bahçenin kapısından annem, öğretmenim ve sıra arkadaşımın geldiğini gördüm. Sonra hepberaber okula gittik. Akşam eve döndüğümde bizimkilerden sağlam bi fırça yedim.
O gün bu gündür bulduğum her fırsatta okuldan kaçarım