bende ilk okul 5 den sonra girdigim hemen hemen her sınavda kopya çektim.Maksat eglence olsun.mesela tarih de hiç kopya ihtiyacım olmadı ama eglence olsun diye yine çekerdim.neyse o kadar kopya çekipde yakalanmamak olmaz.2 kez yakalandım.ilki çok güzeldi.birgün tarih yazılısındayız ama ders resim.resimcede ortada yok,yerine biyolojici geldi yanımıza.Neyse dersin son 10-12 dk si.çatır çatır ekiyorum yine kopyayı.hoca arka tarafa geçti ben de öne geçene kadar bekliyim dedim.çünkü bende arkadan 2.sıradayım.kafayı kagıda gömdür duruyorum,yanımızdan bir karartı geçti

ben bu gölgeyi hocanın sandım ve çıkardım tekrar kopyaları.kopya dedigimde 12-13 tane küçük kagıt,1 defter,1 kitap,1 tane de dershanenin dagıttıgı dergi

arka sıradaki arkadaş kalkmış,hoca da yerine otumuş,ben kopyayı çıkarırken omuzuma dokunup "7 yi söyle 7 yi " dedi.7 yi tam söyledim,o sırada hoca nerede diye önlere bakıyorum,baktım ki arkadaş hocanın masasında oturuyor.yanındakine bakıyor diye oraya göndermiş.arkaya bi döndüm hocayla burun burunayız

egildi ve kopyaları aldı sonra bana baktı ve ne bunlar dedi.bende gördügünüz gibi kopya oluyor kendileri dedim.küçük kagıtları aldı çöpe attı ve diger malzemelerimi sıramın üzerine bıraktı.kopyayı şimdide çekte göreyim dedi

tabi ondan sonra daha rahat çektim.