Bundan 3-5 ay önce bu bölümden bir iki arkadaşa iş yaptırmış ve ne yazikki dolandırıldığım için ücretlerini ödeyememiştim,daha doğrusu siteleri kapatıp netten el ayak çekmeye karar vermiştim...

ortak iş yaptığım bir arkadaşımın iflas etmesi üzerine onda bulunan domainlerimi alamamam ve onda olan domainlerde bulunan sitelerin kapanması üzerine maddi sıkıntıya girmiştim...

şu anda allaha şükür böyle bir sıkıntım yoktur,

alacaklıların isimlerini hatırlayamıyorum ama birisi şu anda kapalı bulunan Yuh.be - En iyi Gsm bilgi ve alim kaynaklar. Bu alan adi satilik. adlı sitemde postçuluk yapmıştı ve 70 ytl borcum vardı,bir arkadaşımda şu anda kapalı olan www.mp3indir.nl adlı sitemde php düzenlemesi yapmıştı onada borcum 30 yada 50 ytl bir iki de küçük meblağda borcum vardır ama hatırlayamıyorum....

birde sırrı arkadaşım gene kapanmış olan bir sitem için tema yaptırıyordum,onunda emekleri heba oldu,temayı teslim almadım ama emeğinin karşılığı olarak bir miktar ücret ödeyebilirim...

mağdur olanlardan özür diliyorum,haklarını helal etsinler,beni anlayışla karşılayacaklarına inanıyorum

Özay DEMİR