HoBaa adlı üyeden alıntı:
Lütfen arkadaşlar İnsanları irdelemeden yorum yapmayalım.

Kendileri ile msn de 4-5 gunluk bir görüşmem oldu.Birilerini kandıracak kazıklayacak kapasitede insan değil.Hatta kendileri karşılıksız bazı konulardada bana yardımcı oldular.Kendilerinden almanya lokasyonlu sunucu almayı bile düşünüyorum.
Hatta ben burdaki bir çok insanın aksine çokta güvenilir bir insan oldugunu dusunuyorum.

Saygılar.

Tabi burada geçen diyaloglar üzücü.

edit: Hatta bır kaç yere sponsor sunucu bıle verdıgıne tanık oldum.
ben kendi adıma bir önceki postta bazı sorular sormuştum ..
bunları güvensizlkten değil de ..
genel de eşşeği sağlam kazığa bağlamayı tercih etmekten dolayı sordum ..
ki benim sorduğum .. önceden sunucuları alan arkadaşlar ve şu anda kullananlar .. sistemleri hakkında bilgi verebilir mi ?? diye bir soruydu ..

yani performans ve bant genişliği durumları ???

ben buraya bir kaç gün önce , bir arkadaşın tavsiyesi ile üye oldum ..
gerçekten güzel konularda güzel paylaşımlar barındıran ve bu güzel paylaşımları da üreten insanların bir o kadar güzel olduğuna inanarak siteye girmeye çalışıyorum ..

kimse burada kimseyi küçük düşürecek ya da hakaret edecek bir duruma gelmemeli .. en azından herşey aramızda bilgi paylaşımı ve gelişimimiz için diye düşünüyorum .. buradaki herkes bir webmaster ve coder ama kimse de kimseden üstün değil diye düşünüyorum ..

HostSima adlı arkadaştan sormuş olduğum soruların rahatsızlık vermesi sonucunda özür dilemek istiyorum .. burada faydalanmamız için sunduğunuz ya da sunmayı planladığınız projeleri lütfen bir ya da bir kaç kişi yüzünden askıya almayın ..

desteğe ihtiyacı olmayan herkes an gelir . bir satır koda veya bir piksel grafiğe muhtaç olur )