Fatih adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla konu tam benlik konu Biz yüzsüzdük üni zamanı daha yakışıklıydım tabi saçlarım o zaman daha çoktu çünkü Genelde kantinde otururken önce bakışırdım baktım pas alıyorum hemen kalkar gider yanına otururdum. Merhaba işte sanki sizi daha önceden tanıyorum tarzında laflar daha sonra hangi bölüm cart curt işte ordan burdan dalıp tanışıyordum istediğim kızla Bence geç kalma elinde hiç bir şey kalmaz yoksa. Bizde özellikle kız ortamına ben girerdim benim sayemde de arkadaşlarında kız arkadaşları olurdu. Bu biraz da cesaret işidir. He ters cevap almadık mı aldık tabiki hemde hiç ummadığım kızlardan aldım 1 2 kere Birde benim okuduğum bölüm gemi inşaatı sınıfta 1 tane kız vardı oda sayemizde erkek gibi olmuştu Benden daha güzel küfür ediyordu Yani biz diğer sınıflardaki kızların peşinde düşüyorduk birde böle bir zor durumumuz vardı ama yinede ben elimden gelenin en iyisi yaptım meslek yüksek okulu hayatım boyunca ehehe
Abi cesaret var. Ben 1 yıl oyuncak mağazasında çalıştım. 100 kişi içinde bas bas bağıyordum

Ama şimdi kantinda kız tek başına mı duruyor da gidip tanışıyorsun pat diye. Okulda arkadaşının arkadaşı durumu olacak. Ben gidip bugüün öyle çok kişiyle tanıştım. Öyle öyle çok kişiyle tanışacağım inş. Ancak

tereddütüm, bizim sınıfta bir tane kızı merak ettim. Tanışsam şimdi diyecek amacı ne bunun vs. abaza durumuna düşmek istemiyorum.

Ama çok kişiyle tanışmak iyidir. Onu öğrendim Şimdi sırayla kızlara açılayım ben.Sınıftaki kızlarla arkadaş pozisyonu olmadan nasıl tanışsak iyidir. Hiç konuşmuluğum yok kızla. 1-2 sıra önümde oturuyor mesela
Taktikleri beklliyorum