Merhaba,
Ekim 2005 den beri farklı konseptlerde yayınını sürdüren oyunbu.com sitesini satmaya karar verdim. Oyunla ilgilenebilecek HİÇ vaktim olmadığından siteyi satıyorum. Site pr3 dür. Adsense'den başka bi siteme frame açıp hile yaptığım için BANLANMIŞTIR.
Özellikler:
Özel tasarım - $400
Türkçe dil eklentisi
Özel Script - $150 (tam emin değilim script lisanslıdır!)
Siteyi ilk açtığımda (şu anki script ve tasarımla) günlük 1000 tekili çok rahat geçiyordu (hiç reklam yapmadan). Sitenin eski halini kapadığımda uğraşamadığımı ve maddi sıkıntı çektiğimi yazmıştım açılış sayfasına ve 200 e yakın mail aldım desteklerini ve önerilerini sunan kişilerden. Oyunun eski halinin ve bu halinin hala çok oynayanı var. Sadece uğraşamadığımdan dolayı siteyi daha iyi uğraşacak ve hakkını verecek birine satmak istiyorum.
Açık arttırma başlangıç fiyatı 600 liradır. Bu benim harcamamın inanın çok ama çok altındadır. Sadece domain e bile 400 lira teklif aldım aklımdaki fiyata ulaşmassa da satmayı düşünmüyorum.
Gerçekten uğraşan biri bu siteyi alırsa ödediği fiyatı 1 ayda çok rahat çıkarıcağından eminim (Oyunda parayla tur alma, casusluk yapma gibi para gerektiren özellikler mevcut ve 200 kişi girerken bile satın alanlar olmuştu (fiyatlar admin panelinden ayarlanabiliyor) ).
Site adresi:
www.oyunbu.com
Site için istenen fiyat : 600
Sitenin aylık getirisi: -
Kategori, sitenin içeriği nedir: Online oyun yabancı ve türk oynayabiliyor.
Günlük hit sayısı, kaynak link: şu an 100 tur varken 1000 civarıydı
eXTReMe Tracking
Pagerank değeri: 3
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriğiyle satılık
Hosting dahil midir:Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Adsense
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:Hayır
İlgi gösteren herkese şimdiden teşekkürler.