Sahra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Orandan Burandan Konuşma.Ben Memnunum Diye Bişi Demedim.En Azından Türkiye'den Alacağıma Ordan Alırım Daha İyi.Hiç Yoktan 9 usd Verdin Diye Teknik Destek İlgisizlik Etmiyor.Dün İşlemcinin İçine Ettim Yine Bişi Demediler.İlginç Olan Sensin.

Şunu Yazmayı Unutmuşum.

Ben Neyin Reklamını Yapıyorum ? Kupon kodu Benim Değil,DreamHost Benim Değil.Eee Neyin Reklamı bu?

DreamHost'u Bana Öğretme.2 Yıllık Müşterisiyim.Sunucunun İçine Edersen 1000 klık DB yide Silerler.Ama Hiç Yoktan Anlayışlıdırlar.Canları Sağolsun.Bu Devirde Kim Kime 9 usd ye 5TB Bw Verir.

Daha Fazla Yazmayacağım.Çünkü Senin ve Senin Gibi Seviyesi,Bilgi Kapasitesi Düşük Kişiler Var.Reklam mış,Şikayetmiş.İlk Mesajımda Kimseye Israrla Alın veya Kaliteli-Kalitesiz Firma Demedim.2 Adet Link Verdim.DreamHost'u Bilen Bilir,Alan Alır.Burda Bana Gelip İlginçsiz Deme Hakkında Bile Sahip Değilsin.
komiksin ya neden bu kadar sinirlendin bir cumleme karsilik destanlar yazivermissin. mesajlarini aratirsan.

benimde 75k lik databaseyi 2 kez sildiler seklinde yazini gorebilirsin. arama bolumu forum sayfasinda sag ust kosede belki bilmiyorsundur.

bu mesajin sikayet degilde nedir. aaa dream host benim 75k databaseyi sildi cok mutluyum acayip memnunum seklindemi algilamamiz gerekiyordu.

yazmissin
--------
Bu Devirde Kim Kime 9 usd ye 5TB Bw Verir.
--------
bu mantiklan devam et sen. ucuz aldim arada sirada kesilebilir database silinebilir normal karsilamak lazim dimi. iyi eglenceler arkadasim