sweet_boy57 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilgincsin arkadasim hem sikayetcisin hem reklamini yapiyosun.
firmanin webhosting infoya gore 580k domaini var host edilen ama sikayetde acayip fazla.
https://www.r10.net/newreply.php?do=newreply&p=924303
alinti
------------
Dreamhost herşeyi fazla verir ancak alan kişi o alanı tamamiyle hiçbir zaman kullanamaz diream host bw yi 2 tb hatta sınırsız verdiği zamanlar olur ancak cpu 3 olduğu zaman suspend çakar sitenize yani yüksek rakamlara güvenip iş yapmayın derim ...
-------------
ancak o kadar site barindirmalari ilginc geliyor. cozemedim bu isi :S
Orandan Burandan Konuşma.Ben Memnunum Diye Bişi Demedim.En Azından Türkiye'den Alacağıma Ordan Alırım Daha İyi.Hiç Yoktan 9 usd Verdin Diye Teknik Destek İlgisizlik Etmiyor.Dün İşlemcinin İçine Ettim Yine Bişi Demediler.İlginç Olan Sensin.

Şunu Yazmayı Unutmuşum.

Ben Neyin Reklamını Yapıyorum ? Kupon kodu Benim Değil,DreamHost Benim Değil.Eee Neyin Reklamı bu?

DreamHost'u Bana Öğretme.2 Yıllık Müşterisiyim.Sunucunun İçine Edersen 1000 klık DB yide Silerler.Ama Hiç Yoktan Anlayışlıdırlar.Canları Sağolsun.Bu Devirde Kim Kime 9 usd ye 5TB Bw Verir.

Daha Fazla Yazmayacağım.Çünkü Senin ve Senin Gibi Seviyesi,Bilgi Kapasitesi Düşük Kişiler Var.Reklam mış,Şikayetmiş.İlk Mesajımda Kimseye Israrla Alın veya Kaliteli-Kalitesiz Firma Demedim.2 Adet Link Verdim.DreamHost'u Bilen Bilir,Alan Alır.Burda Bana Gelip İlginçsiz Deme Hakkında Bile Sahip Değilsin.