ben kendi özel scriptimi yazdım otomatik hesap açma silme domain yönetim hepsini yaptım ama özellikle directi entegrasyonda neler çektim bide banasor 2 hafta uykusuz geceler geçirdim sonrasında bir gun uyandım 2 dk entegre ettim o ayrı meselede

bence awbs iyi bi sistem adamlar 11yıldır uğraşıyolar geliştiriyo bence çok yavaşla o ayrı mesele sistemi geliştirmek yerine modul yazıp duruyolar o dahada ayrı mesele... genede çok iyi bi sistem ben tavsiye ediyorum bende ona geçebilirim hattağa

ama ajax olayına girsele çok iyi ederler diye düşünüyorum bide kendi yazdığınız scripte mutlaka bişeyler eksik kalıcak bende
sms ile bilgilendir vs var ama muhasebe kısmını çok dandik yaptım sıkıntı çekiyorum şuanda... ama awbs tüm ihtiyaçlarını eksiksiz karşılıcak aa şuhatalı olmuş duzeltiyim şunu geliştiriyim gibi yıllarca suren baş ağıların olmıcak...
Aynı sıkıntıları yaşamışız Zkare Directi episiyle bende çok uğraştım ama sonunda başardım. AWBS yi 2005 yılında kullanıyordum herkezin firkine sayı duymak gerekir ama bence hiç esnek bir yazılım değil. Belli bir kemik yapının üstüne çıkamıyorsun alışveriş sepeti kullanıcı paneli vs hep aynı. Bu beni sıktı ve birazda düşündürdü.