Abin gibi yakın birinin kefilimisin. o domain onun değilki.
Cemil Yıldız adında şahsın. Senin abin onun sitesinde sadece moderatörmüş. kendince sitenin sahibi sanmış kendini.

2. Ben sana zamanında sattığım scriptim için ücret istedim sende zaten sözünün eri delikanlı değilsinki borcunu ödemedin. Scriptim diyorum. Zira her hangi çalıntı veya free script değil. Kendi emeğim. Sen dahil bir çok kişiye sattığım için ucuza sattığımıda belirtmiştim.

3. Yanımda gtaoperasyon diye bir siten vardı ve halen domainlerin yanımda rahatçada yönetim paneline girip dns lerini değiştiriyorsun. Bu saatten sonraki sanma sana kızıp domaine el koyacağımı. yine gir hesabına domainlerin yine senin hesabında.

4. Yanımda 3 aylık reseller hesabın bulunuyordu ve bak bilgilerinide burada belgeliyorum.

R10 gerçekten kalitesini yitiriyor. Birine ifitira atılmadan önce belgeler istenmeli yoksa konu silimeli ve üye banlanmalıdır. Ama yok 3 kere haksız konu açılmış hep banlanan ben olmuşum. Ne diyeyim helal olsun..

Ayrıca beni nazım ışığa benzetenler var. geçen seferde demiştim şimdide diyorum. Nazım ışık'ta domainleriniz rehindi. Ben hemen nazım ışığın hemde sizin tüm domainlerinizi onun elinden aldım. Ve herkesede domainlerini verdim. Sadece onun domainlerini vermedim.
Yani ben nazım ışık değilim. Sitedeki hesap numaralarınıda baktığınızda adımın nazım ışık değil.

Fesih BİÇER olduğunu görebilirsiniz. bunu 7 yaşındaki ilk okul çoçukları bile bilirken. sizin kafanıza bunu bir türlü sokamayışım gösteriyorki. Sizin hala 7 yaşındaki bebeler kadarda akıllı olamadığınız gösteriyor.