nolcak edecek tabi tokatkadı milleti yok siteler kapanmıcak diyo adam gibi açık kaldıgını görmedikki.******** herif okadar mail attım okadar ticket yolladım okadar tele mesaj attım neden hiç birine cevap vermiyo teli çaldırıyorum neden açmıyo kaç saattir çaldırıyorum açmıyo yarası var demekki ama başına gelecegi bilmiyo madem milleti tokatlıyo kandırıyo neden geri zekalı herif adresini veriyo.sanki beni tokatladı evini bilmiyorum unuttugumu sanıyo galiba yada evine gitmicemi sanıyo son mesajda tele yazdım yarın sabah hazırla sen iyilikden anlamıyon gelip sorunu evinde halletcem diye okadarda ******** herife küfür ediyom yine tepki yok ne biçim onur gurur yok bu yaratıkda. ama yanına kar kalacagını sanmasın yazdıklarım burda kalmıcak allah şahidim olsun onu evinin önünde reşitpaşa meydanında mahvetmesem 300 ytlelik hasar açmasam ona görecek o milleti dolandırmasının ne oldugunu babasınada iki çift lafım olacak. sahtekar herifler bide merak ettigim görülüyoki mesaj yazmıyo buda onun suçlu oldugunun kanıtı ne zaman banlanma şerefini gösterecek mod arkadaşlarımız bizlere