Priapos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Direkt Ban sebebi olmamakla beraber uyarılma nedenidir.
https://www.google.com/adsense/support/bin/request.py
Merhaba yazınız gerçekten yararlı ve anlaşılır bir yazı olmuş elinize sağlık. Yalnız kafam karıştı. Ben sitemi açtığımdan beri yani yaklaşık 1 yıldır aşağıda resimdeki gibi aynı reklam biçimini kullanıyorum ve hiç sorun olmadı.
ImageShack - Hosting :: xxxqv7.gif

Nisan ayında google optimizasyon ekibinden nisan ayı optimizasyon raporunuz diye bir mesaj geldi.

Değerli Yayıncı,
Nisan ayı için optimizasyon raporunuz aşağıdadır. Sitelerinizi otomatik olarak inceledikten sonra, aşağıdaki ipuçlarından yararlanarak sitelerinizin paraya çevrilme oranını artırabileceğinizi düşünüyoruz:
Bir sayfaya birden çok reklam birimi yerleştirmek genellikle daha çok gelir getirir.
Sitelerinizin çoğu yalnızca tek bir reklam birimi içermektedir.
Bu sorunu nasıl çözerim? Bu ipucunu at.
Sitenizde paraya iyi çevrilen reklamları filtreliyor olabilirsiniz.
Bu ipuçlarının yararlı olduğunu umarız ve değişik düzenlerle biçimleri kullanmanızı tavsiye ederiz--her site farklı bir şekilde paraya çevrilir!
Saygılarımızla,
Google Adsense
yani uyarı maili değil tam tersine siteden daha fazla nasıl kazanabilirsiniz şeklinde bir yazı.

Hatta birkaç gün önce tekrardan yeni optimizasyon mesajı göndermişler ondada şöyle yazıyor.

Değerli Yayıncı,
Eylül ayı için optimizasyon raporunuz aşağıdadır. Sitelerinizi otomatik olarak inceledikten sonra, aşağıdaki ipuçlarından yararlanarak sitelerinizin paraya çevrilme oranını artırabileceğinizi düşünüyoruz:
Tavsiyeler sitenizin gelirini kat kat artırabilir.
Şu anda sitelerinizde Tavsiyeleri kullanmıyorsunuz.
Bu ipuçlarının yararlı olduğunu umarız ve değişik düzenlerle biçimleri kullanmanızı tavsiye ederiz--her site farklı bir şekilde paraya çevrilir!
Saygılarımızla,
Google Adsense

Yani kısaca sorun olmaz diye tahmin ediyorum ama içerik olmaması risk tabiki. Siz ne dersiniz