benim pc ile tanışmam 2000 yılında oldu ondan öncede amcamlar da ve de bi kaç arkadaşta vardı ama 2000 yılında sünnetimden sonra eve pc geldi! {64 mb ram pIII 866 16 mb ekrann kartı} (şuan hala bu pc var sadece 256 ram ekledim). neyse sonra tabi 10 yaşımda falanım fifa 2000 falan oynuodum işte oyun oynuodum habire sonra! babm internet aldı eve superonline paketi! ben internetle tanıştım! herkesin yaptığı gibi ilk mynette bi site açtım! bayağ dandikti sonra biraz htmlye daldım !sadece html kodlarıyla bisite yaptım 11-12 yaşlarımda süper olmuştu böle çok uğraşmıştım! harry potterla ilgili bi siteydi! linkleri falan ayrı ayrı prgramlarda hazırlamıştım!adresini bile hatırlıom harrysemih.com.tr.tc idi! sonra salağın teki geldi siteyi hackledi siitede doğum tarihi falan vardı! yedeklerde yoktu tüm ste uçtu. bu siteyle biteko yarışmasına katılmıştım orda birazı duruo (
http://web.bitek-o.org/2003projeler/...r/BCTBEABAKY/). ! geçen yıldan devam edim! geçen yıl biraz hackerlığa merak saldım birsürü mynet site, 3-4 tane com lu site bayağda mail hackledim ama sitelerin hepsini geri verdim. 7. sınıfn sonlarına doğru programcılığa başladım c++la! decpp idi derleyici sanırım! neyse baktımm grafik kütüphanesinde sorun var uğraştım uğraştım olmuo geçtim pascala! hem daha kolaydı! onda yılan oyunu falan yaptım! sonra 8 .s ınıfı başlayınca onlarla da ilgilenemdim lgsye hazırlanıodum tam bu yılın ortasında bi mp3 sitesi açtım! öle işte! şimid webmaster olarak hayatımda devam ediom?!?
hobiler: pc, futbol, bisiklet, gitar!
amacım: webmaster olarak 250 ytl kazanırsam ilk iş kendime gidip elektro gitar alcam! il amacım bu sonra anfi,pedal falan