çoktandır başımın agrıdıgı sorunu ne kadar ben istemesemde buraya taşımayı ama
mUhteremin ilgisizligi ve vurdum duymazlıgı okadar tel açmama ragmen okadar mail ve ticket atmama ragmen
hizmetinin karşılıgını göstermemiştir iletişim yollarıyla halledemedim sorunu buraya yazma geregi duydum ben bu muhteremden yani ismi tolga
denen şahısdan artık ismini bile anmak istemiyorum okadar igrendim ondan sorunumla ilgilenmedigi için devamlı abuk sabuk
kem küm laflarda bulundugu için artık ona kesinlikle zerre kadar güvenim yok kendisi OPERAHOSTİNGİN SAHİHİ SÖZDE.2 ay önce bi forum aldım ondan
içerigi illegal oldugu için adresi vermiyorum çogu arkadaşımızda biliyo.neyse geldi markumda çalışıyodum o zaman kurdu forumu fakat
bazı yerlerinde hata verdi sonra bana dediki bu markum dandik burada hata veriyo benim hosta alalım bi sorun kalmaz bende saglamsa aksaklık yoksa alalım dedim oada çok güzel dedi
neyse tuttuk hostuna taşıdık sorun gitti saglam çalışır oldu forum sonra lisans bilgilerini degiştirdi vbulletinden
yalnız dedi mail adresini degiştirmiyorum bişiy oldugu zaman bana gelecek tabi güveniyosan dedi bende ayıp ediyon dedim sorun dil sonra onuda halletti bana kullanıcı adını şifreyi verdi
işini bitirmişti 200 ytl foruma anlaşmıştık 85 ytl de hosta ben buna 215 falan degerinde altın verdim hos parasınıda 2 taksitle verirsin dedi durumum olsaydı hepsini verecektim tamam dedim işi bitti gitti
bi iki gün geçti bana ilk taksidi ödeyebilirmisin köye gidecem dedi bende tamam borç alır veririm dedim sen yarın gel al dedim gitttim kaynanadan bi yarım altın aldım
borç. geldi muhterem normalde 40 ytl vermem gerekiyodu ben tuttum hepsini verdim 300 ytl toplam.buraya kadar her şey normal iyi.sonra köye gitti forum 3gün falan kapalı kaldı sonra köyden geldi 1 hafta paso kapalı kaldı
öncedende kapalıyodu 2 3 saat sonra geliyodu.hiç bize bilgi vermedi sonra yok neymiş birilerini mahkemeye vermiş muhterem biz kanıt istedik bi hafta önce koyacaktı kanıtı hala koyacak hadi bunuda geçtik.vbulletin sürümünü yükselmek için giriş yapıyorum aganın verdigi bilgiler tutmuyo
2 kere denedim olmadı bi ara bana benim ful lisas vardı vbulletine 3kere yanlış girdim lisansı iptal ettiler sen sakın girme dedi.o lafı aklıma geldi girmedim ama kafama takıldı sonra buradan bi arkadaşdan db aldım markum hesabım duruyodu arkadaşa kurdurdum canavar gibi çalıştı onun kurdugu forum çalışmadı
bi tokat yedik ordan.dbyi aldım arkadaşa ya dedim sen anlarsın vbulletine giriş yapamıyorum bi kaksana dedim vbulletin bilgilerini verdim yine kabul etmedi.sonra yine bu forumdan arkadaşa verdim denemesi için yine kabul etmedi arkadaş muhtereme tel açtı benim yerime saçma sapan cevap vermiş benim şifre bilgilerini başkalarıda kullanıyomuş yok ben dagıtmışım gibisinden kendi bilgilerimi
arkadaşımız bi arama yapmış küçük bi arama allah razı olsun 2 forumda benim bilgiler dagıtılıyo.sonra ben açtım tolgaya tel aga bu neiş benim lisans bilgileri başka forumlarda dagıtılıyor 2 tane araştırdık bulduk dedim oda beş tane dedi bende bırak beşi falan nasıl oluyoda şifrelerim dagıtılıyo kimse bilmiyo dedim oda bana ticket at bakım kim dagıtmış dedi.kapattım teli dün öglen gönderdim buna mail
bu saate kadar hala gelmedi.aga sahtekar çıktı hemde bir numara sahtekar üç kagıtçı ve tokatçı adama diyorumki ya forumu satacam artık şu eksikleri hallet domain nerde kayıtlı diyorum bilmiyorum unuttum diyo ya diyorum nasıl unutursun domainin nerde oldugu sonra kıvırıyo işde name com dadır diye sonra yine işde diyo bende pr8 domain var 1 milyara verecem bende safımya param olsa kuran çarpsın orda alcam
valla param olsa alırdım dedim oda işde degerlendiren birini bulursam yarı fiyatınada verecem dedi.sonra bu forumda gezerken gördüm konuyu
pr8 le link degişimi diye yanlış hatırlamıyosam çümkü bana sattıgı forumada açmış aynı konuyu sonra bu forumdakiler çıkardı sahte oldugunu sonra bi konu daha gördüm bilmem konu açanamı reklamını yayınlayanamı ne tam aklımda degil lisans veriyomuş
her halde bize gagaladıgı lisas bilgilerini dagıtıyodur forumu aldım sonra bunun hakkında tokatçı diye konuşuyolar burda bi kaç arkadaşa pm attım işin aslı nedir diye sakın alma adam üç kagıtçı diye cevap verdiler o arkadaşlar hatırlarsa yazabilirler
muhterem okadar ugraşmama ragmen bi iki arkadaşında ugraşmasına ragmen hiç bi gelişme göstermedin ilgilenmedin devamlı abuk sabuk laflarla cevap verdin çogu mesajlarada cevap vermedin belki sen db leride alıp satıyosundur başka forumlarda senin takıldıgın forumlarıda biliyorum forumtr, dh de orayada yazcam. sen bana r10'na hakkımda bişiy yazdınmı demiştin ben sabırlıyım demiştim ama senin yaptıgın bu şerefsizlikler karşısında sabrım kalmadı sana tickette belirtmiştim 17 18 saat oldu cevap gelmedi sana verdigim sadece forumun parasını 200 ytl yi geri ver bana hostun parasını istemiyorum
sana o parayı hangi şartlarda verdigimi kimin parasını verdimide belirtmiştim ama sende zeerre kadar vijdan kalmamış başka bişiy demiyorum umarım bu yazdıklarıma bi cevap yazarsın