ReGuaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında suç birazda sende, nasıl ücreti ödeyipde vBulletin paneline hiç girmezsin , mail atıpda dosylarının paylaşılıp paylaşılmadığını ögrenmezsin veya nasıl olurda domaini direk kendi paneline almazsın. Boyle yapınca adamı sen iteklemiş oluyorsun,Bu tür şeyleri yapmaya.
NOT: Kimse ön yargılı düşündüğümü söylemesin, Olaydan haberim var

len det ingilizcemizmi varda yazalım o kadar para kazanıyolar onlar neden türkiyeye destek bürosu açmıyolar.lisas al al demesini biliyolar yabancı guyruklular. tabi konunda haklısın ne yapalım çok güvendik domaini transfer etmiştik markuma iki gün oldu hala gelmedi markuma tel açtım böle bi domain bizde kayıtlı dil dediler onlara transferle ilgili önceden gönderdigim maili gönderdim onlar evet dogru daha önceden transfer ile ilgili istekde bulunmuşunuz yalnız domain kilitli oldugundan dolayı işlemi gerçekleştiremedik hesabınızdan kesilen tutar tekrar hesabınıza yatırılmıştır. diye cevap geldi lavuk kitlemişsse nerden biliyim ben kilitli oldugunu ögrendigim zamanda haber verdim hala yapacak adam domainin nerde oldugunu bilmiyo yavv. şimdi nereye gidiyom biliyonmu hosting şikayet bölümüne gidiyom...