mujox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fayhatti.com online mp3 dinletiyordum türkçe ve yabancı..müyaptan uyarı geldi.rober hatemonun bir parçasını örnek verip yasal olmayan mp3leri silmemi emretiler bende bütün türkçeleri kaldırdım. yabancı ve 15-20 tane kimin sölediği bilinmeyen anonim türkü koydum...2-3 ay sora baktım mahkeme kapatmış ben de başka bi site açtım..3-5 aydır hizmet veriyor..adsense'de sorun yok ..online mp3 dinletmeye adsense bişey demiyor..mail de attım sitelerimle ilgili reklam yayınlamaya aykırı bir durum var mı diye..hayır dediler saolsunlar 3-5 aydır paramı da çekiyorum googleden..ama müyapa içerledim biraz..googleye mp3 dinle - müzik dinle - online mp3 - online müzik yazıp çıkan sonuçlarda 3-5 site var..çoğu yıllanmış siteler...bu sitelerin müyapa telif hakkı ödediklerini sanmıyorum..zaten sitelerine gelen 3000-5000 kişi için müyapa binlerce ytl ödeyeceklerini de sanmıyorum..ama sapasağlam ayaktalar..Ya müyapatan bazı kişilere rüşvet veriyorlar ya sahibi müyap çalışanı ya da botnetle siteni kapatırız diye müyapı tehdit ediyorlar veyahut müyap googleden değil de gelen şikayetlere bakıp site kapatıyor..aklıma başka da bişey gelmiyor..Online mp3 yayını yapacaklara tavsiyem googleden korkmayın ama müyaptan korkun
gerçekten online dinlemeye birşey demiyormu google?