Selamlar,
Ay sonuna kadar bu konuyu açmayı planlamıyordum ama yanlış bilgilendirmelerin olucağını düşünerekten biraz erkene alıyorum.
Bu vesile ile adet haline getirdiğimiz sitemizin tasarımının bitmeden konu açma olayının bir örneği daha gerçekleşiyor
mickeyin konusu ile ilgili olarak, dc kurduğum fln yok virtual diye adlandırıyorum ama msnde mickey dc dc dc dc dc dediği için dc olarak kalmış ve buda foruma yansımış. Onun dışında ripe member değilim. IP 'leri alırken üye yapmak istediler 2000 euro setup fee ve 1300 euro yıllık olaraktan bende mickeye zoraki üye olucaz sanırım dedim. Fakat üye olmadan IPleri aldım. Mickeyede bunu haber verme gereği görmedim. Aklında ripe member olduğumuz kalmış sanırım... Bu kısa bilgilendirme ile sanırım herkesi aydınlatmış ve ufak yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırmış oldum.Her hangi bir art niyet kesinlikle aramayın. Ben işlerimi yaparken yalan söleme gereği duyacak birisi değilim. Her zaman şeffafım ve dürüstlüğüm bir çok kişi tarafından bilinir. Lütfen gereksiz tartışmaları buraya taşımayın yaptığım iş ile ilgili kimseye hesap vermek zorunda değilim. Konu ile ilgisiz gereksiz sorularınızı ısrarcı şekilde sormadığınız için teşşekür ederim.
Her neyse,
Lokasyon Almanya
Test IP: 91.198.125.2
Test file daha koymadım.
Fiyatlandırmalar şu şekilde;
Celeron 2.4 ( ücretsiz yükseltme 2.8 çok sınırlı var ama

)
1 gb RAM
160GB HDD
100 Mbit sınırsız bağlantı
150 YTL
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core 2.2
2GB RAM
160GB HDD
190YTL
HDD istenirse 250GB x 2 yapılabilir, raid de mümkündür. Yükseltme fiyatı 40 YTL
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5600+ ( 2.8 )
2GB RAM
160GB HDD
230 YTL
HDD istenirse 250GB x 2 yapılabilir, raid de mümkündür. Yükseltme fiyatı 40 YTL
İşletim sistemleri olarak hemen hemen talep edeceğiniz herşey var. Windowslar için bir kaç raf doldurana kadar ücret alınmayacak.
Kontrol Panelleri için ise plesk sınırsız domaini ( unix/windows ) bir kaç raf doldurana kadar ücretsiz vericeğim. Cpanel için ücret 45 YTL
Manage hizmet vermiyoruz, fakat müşteriyide kestirip atmıyoruz bilgim dahilinde olan birşeyse şöyle şöyle yapabilirsiniz diye açıklama yapıyoruz, başımda iş güç yoksa yapabiliyorum

ama devamlı destek olucağımıza dair bir garanti vermiyorum. Onun dışında Rebootları müşteri panelinizden atabilir ve MRGT leri gene oradan görebilirsiniz. İşte bun paneler için ay başını beklemek gerekiyor

Sitemiz ile birlikte olucak şeyler bunlar..
konuyla ilgili her türlü soru,sorun yada satış ( şuanda sitemiz tasarımda

) için msn adresim;
caner.gurcay@k.ro
Herkez için hayırlı olmasını diliyorum.
Caner,